View Single Post
Vechi 15.12.2013, 21:17:52
wolfye wolfye is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.12.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
In ziua de astazi, cand oamenii sunt atat de schimbatori, putini mai acorda credibilitate doar sentimentelor. Sfatul meu este sa te apuci serios de invatat, sa-ti dai bacalaureatul, sa urmezi si tu o facultate. Lasa totul sa curga asa cum vrea Dumnezeu. Probabil e prima ta iubire si e de inteles ca suferi. Totusi, fixeaza-ti bine prioritatile. Daca in loc sa inveti pentru bacalaureat pe care la 18 ani nu cred ca l-ai dat, pierzi timp alergand dupa floarea altuia, iti creezi probleme mari singur.
Daca a venit toamna, astepti sa vina din nou primavara:
http://www.youtube.com/watch?v=nKlxWA3xEgE
Prima iubire nu este. Au mai fost si au trecut. Insa pe ea chiar ajunsesem sa o vad ca cea cu care mi-as fi petrecut restul vietii. Nu era doar o dragoste intamplatoare in care mi-am pus eu speranta. Lucrurile erau de asa natura. Prioritatile mi le cunosc. Bacaluareatul si scoala nu reprezinta o problema. Nu au reprezentat niciodata. E vorba doar ca aici e o problema, si desi nu am o rezolvare la indemana, gasesc una daca vreau. Dar mai intai trebuie sa stiu daca am dreptate... Tocmai de asta am venit si aici sa va intreb pe voi, care sunteti credinciosi, ce parere aveti. Daca este corect ca noi sa fim impreuna pentru ca suntem fericiti asa, in ciuda diferentelor si parerilor exterioare, indiferent de la cine vin ele, atunci o sa fac tot posibilul ca acest lucru sa se intample. Ea... la ea sunt mai multe lucruri care se aduna. A mai avut candva incredere totala in cineva, urma sa se casatoreasca, iar respectivul a inselat-o. Daca nu ma insel, urma sa devina preot. Parintii ei o viseaza preoteasa si nimic altceva. Nici ei nu i-ar displacea, insa nu e prioritar pentru ea. Ideea este ca... de atunci nu s-a mai apropiat de nimeni cum s-a apropiat de mine. Certurile astea ale parintilor ei ii accentuau si frica asta de a avea incredere in cineva, in ciuda eforturilor mele. Erau momente in care lasa garda jos, se vedea... Insa apoi aveau loc alte certuri, si alte indoieli apareau... Tot ce vreau eu sa stiu este daca, din punctul vostru de vedere, este corect comportamentul lor.
Reply With Quote