View Single Post
Vechi 08.12.2013, 00:28:12
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Desigur o sa imi reprosati iarasi ca cel de langa mine nu mi-e cu adevarat sot, nu mi-a jurat credinta nici la starea civila nici la biserica in fata lui Dumnezeu, si de aceea... insa tocmai astea sunt motivele invocate de el pt a nu ma lua de nevasta:
Se pare ca nu prea poti sa faci diferenta intre motiv si pretext.

O femeie ar trebui sa stie cand este iubita si cand nu, dar tu te-ai indopat cu atatea minciuni vizavi de relatia asta ca nici macar atat nu mai stii, nici macar cand "te trimite in destinatii exotice" nu-ti dai seama ca individul n-are nici o treaba cu tine.

Mai ramane sa te bata si atunci poate poate te prinzi care e situatia, desi si asa, tare ma indoiesc.

Cam asta e cu casatoria de proba, esti probata si probata pana ajungi uzata si expirata si atunci poti fi sigura ca se gaseste o alta gata sa-ti ia locul iar tu plangi ca ce pasare minunata aveai pe gard si a zburat.

Faza cea mai nasoala e ca cu cat trece mai mult timp, cu atat iti e si mai greu sa iei o decizie corecta ca deh, e greu sa dai din mana asa investitie, chit ca ea a disparut practic deja cu zero profit.

Dar pana la urma vrei nu vrei, tot acolo ajungi, da' el o sa-ti faca vant cand pentru tine o sa fie prea tarziu sa mai ai o a doua sansa pe linia asta.

Stiu ca ti-ai busit tare de tot viata si sa faci o schimbare in acest punct este extrem de dificil dar mai bine sa o faci tu, pregatindu-te din timp, decat sa vina ea peste tine si sa prinda nepregatita.

Cu alte cuvinte, mai degraba iti planifici acum o iesire decenta decat sa te trezesti cu bagajele in strada maine - si maine ar fi bine, dar s-ar putea sa se intample peste 1-3-5-10 ani cand sansele de a mai avea o familie normala o sa fie extrem de mici.

Last edited by AlinB; 08.12.2013 at 00:35:07.
Reply With Quote