View Single Post
Vechi 08.12.2013, 00:16:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Fallen, mie imi vine sa il bat pe barbatul asta al tau numai cand citesc aici si sunt o fire pasnica de felul meu. Ce trebuie sa iti faca pentru a te determina sa te separi de el, sa iesi pe usa si sa nu te mai intorci? Sa incerce sa te ucida sau ce?!
Vechiul subiectivism feminin.
Daca barbatul are o amanta, amanta trebuie batuta, ea e de vina ca l-a atras in mrejele ei pe nevinovatul barbat.

In cazul asta, el ticalosul e de vina pentru ca femeia se indoapa cu iluzii grupa mare si vede un sot intr-un concubin si intr-o relatie de concubinaj o familie si are asteptarile corespunzatoare cand de fapt este o relatie fara obligatii in care fiecare poate sa-l schimbe pe celalat ca pe sosete, incepand cu a doua zi iar pretextele tin loc de motive (alea adevarate) si manipularea tine loc de dragoste.

Citat:
Ce daca esti vanzatoare? Atata timp cat iti castigi painea cinstit, e o meserie foarte onorabila.
Nu si daca este expresia comoditatii si a unui timp irosit.
Adica, daca nu ai copii si ai timp suficient dupa job, dar preferi sa-l pierzi aiurea in loc sa cauti sa te califici profesional pentru o slujba mai buna - atunci ai niste probleme si nu cred ca meseria curenta e singura.