View Single Post
Vechi 06.12.2013, 20:50:43
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Iuliu, o intrebare simpla, pragmatica (imi pari un crestin cu mult bun-simt, in general): isteria lui A. Brinza a rezolvat/rezolva ceva? Nu. Omule, priveste in jur: suntem un popor deja mort, mai rau: de strigoi. Ce rezolvi cu un material uman precum cei care nici macar regula elementara, la urcat in metrou sau masini, de a lasa intai pe altii sa coboare in prealabil, nu o respecta?! Sa te ridici (vorbesc la modul general) pentru ei ca sa ce?! Legioanrii au fost descreierati (misticismul isteric si fanatic) si descreierati (criminali antisemiti). Astia de acuim le inalta slavi dintr-un motiv psihologic foarte simplu: politicienii de atunci sunt la fel ca acestia de acum. Asa ca masele de isterici drapati in credinciosi (isi) zic: "vai cita dreptate au cei de la petru-voda sau amfilohie brinza!". Dupa ce si mai ales daca ne autoregeneram moral, abia atunci vine momentul in care clasa politica poate fi redusa la "material biologic inanimat". 20 milioane de avorturi si un foarte tacut bellum omnium contra omnes, in fiecare zi, in toata clasa mijlocie (ce a mai ramas din ea) si in cea paupera, avind ca miza totul si orice, in afara de mantuire: de la un job sau o casa, pina la o iubita/un iubit sau o suma de bani. Evreii retezau gitul garzilor romane si, dupa 2000 de ani, puneau bombe sub fundurile spalacite ale ofiterilor britanici. Da, dar exista un singur popor Ales. Asa cum exista un singur Mesia adevarat. Noi? Noi ne autodistrugem, si dam vina pe altii: Miorita dixit. Nu masonii o fac: noi insine. Procesele sociale importante sunt autocatalitice: cred ca o sa imi tatuez asta pe frunte. Ca de, e in asta un adevar care nu convine orgoliului nostru jalnic, de natiune sinucigasa.
P. S. Piciorul unui scaun de-al meu s-a fisurat. Aoleu, o fi o drona masonica invizibila, cu ultrasunete, care i-a slabit rezistenta?! Sau, o fi Mossad sau KGB? Ia intreaba-l pe infailibilul Brinza.
Nu putem face abstractie nici de pacatele poporului roman, nici de ,,ajutorul'' dat de civilizatia ,,moderna'' pentru a ajunge aici.

Romania are nobletea si frumusetea ei. Exista o delicatete a sufletului romanesc. Trebuie s-o vedem si s-o apreciem. Nu suntem uniti, insa. Asta ne face vulnerabili, extrem de vulnerabili, din ce in ce mai vulnerabili... Poate ca necazurile care au inceput sa vina asupra poporului roman, dupa ce ne vor invrajbi si ne vor imputina, ne vor ajuta sa ne bagam mintile in cap. Vom intelege cat de important este sa fim uniti.