Citat:
În prealabil postat de bogdan81
Ne lasam distrasi, dar nu in felul asta.
Bunaoara tu nu o sa te apuci niciodata sa faci spume la gura criticand pe ierarhi, sau pe "ecumenisti" (ceea ce numesc ei ecumenisti), sau sa vorbesti de nu stiu ce conspiratii anti-romanesti, sau sa vorbesti ore intregi despre masonerie urland ca un descreierat, sau sa strigi la parastase legionare etc.
Exista o limita a felului de a te lasa distras.
Nu imi plac astfel de oameni.
|
Da ce are mai omule daca vorbeste despre masonerie ? A, tu consideri ca nu e nici o problema si atunci ala care vorbeste e eretic ? Iti plac oamenii astia care tac adanc ? Care e problema ta daca omul tipa cat poate ? Si Ioan Botezatorul la fel facea, nu-ti place nici de el ?
Spunea un alt tacanit, Serafim Rose ca antihristul nu se ascunde in atei ci in crestinii astia caldicei. Si eu cred ca avea dreptate.
Citat:
În prealabil postat de bogdan81
Reperele mele in materie de ortodoxie romaneasca sunt : Nicolae Steinhardt, parintele Staniloae, parintele Galeriu, parintele Arsenie Papacioc, parintele Teofil Paraian, parintele Rafail Noica.
Cam astia sunt tipul de preoti si duhovnici de care ma simt legat.
Si apropos, NU o sa gasesti la Steinhardt astfel de "predici" gen Amfilohie Branza.
|
Serios ? Uite-l si pe Parintele Arsenie spunand acelasi lucru pe care-l spune si Parintele Amflilohie, si la fel de dur. Sigur ca poti spune ca a avut si el pacatele lui, de vreme ce tu esti judecatorul suprem.
http://www.youtube.com/watch?v=BZCF5i1Wtw0