View Single Post
Vechi 04.12.2013, 13:43:55
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Stiu si eu, nu pot sa nu ma gandesc la Lot care isi oferea fiicele virgine pentru a-si proteja oaspetii (care nu stia nici cine sunt) versus bunii crestini de mai sus.
Cum a ramas cu "dispretuieste pacatul, dar iubeste pe pacatos"?
In cazul asta au aruncat in strada pacatosii, nu pacatul.
Da, ar fi trebuit sa-i primeasca si sa le ofere gagici, cum de nu s-au gandit la asta ?
Astea sunt faptele. Doi homosexuali au vrut cu tot dinadinsul sa le faca rau oamenilor respectivi. Oamenii respectivi au refuzat sa-i gazduiasca pe motiv ca homosexualitatea este contrara credintei lor. S-a ajuns in instanta si instanta a hotarat ca dreptul unuia de a se orienta sexual este mai important decat dreptul celuilalt la libertatea de constiinta si ca statul iti poate spune ce trebuie si ce nu trebuie sa gandesti.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai probabil ca au o anumita nesiguranta vizavi de influenta pe care o au ca parinti vs. cea pe care o are scoala, caz in care, probabil ca au scrantit-o pe undeva ca parinti.

Conteaza atunci cand punem cifrele unele langa altele sa vedem cat de relevant e statutul de crestin in ecuatia asta sau este de fapt altceva.

Si daca un betiv considera de cuviinta ca un copil nu are ce sa invete la scoala ci trebuie sa ramana pe acasa, stie el mai bine, nu-i asa?

Da, nu's betivi aia, dar betia e doar un exemplu pentru a face defectul din gandirea ta mai evident.
Asta e teoria chibritului. Nu am auzit nicaieri ca erau betivi. Am auzit ca nu erau de acord ca fii lor sa participe la ore de educatie sexuala -> indoctrinare homosexuala. Am voie sa-mi tin copilul departe de rahatul asta ? Sau trebuie ca el sa invete cu orice pret ca e normal ?
Nu-ti mai raspund la asta cu "defectul din gandirea ta". Deja, daca nu esti un troll care trebuie sa fie impotriva doar pentru ca e menirea lui de troll sa fie impotriva atunci mi-e mila de tine.