View Single Post
Vechi 01.12.2013, 16:48:55
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia Vezi mesajul
„For the present, I ask the reader to reserve judgment concerning the plausibility of such a cross. I'm an expert on hybrids and I can assure you that our understanding of hybridization at the molecular level is still far too vague to rule out the idea of a chimpanzee crossing with a nonprimate. Anyone who speaks with certainty on this point speaks from prejudice, not knowledge. ”

Dacă ai fi citit documentele cercetătorului, nu doar articolul de știri, este doar o ipoteză deocamdată.
Cine a zis ca nu-i o ipoteza ? Uar te legi de termeni aiurea fara sa vezi ca gasesti sute de "teorii care sunt doar ipoteze". Si de ce as pierde timpul ca sa citesc cum si-a pierdut persoana respectiva timpul ?
Btw. daca citesti cu atentie pasajul cu care ai vrut sa-mi dai in cap o sa observi ce vrea sa spuna cercetatoaru lu` peste prajit acolo :
"Le cer cititorilor sa judece cu moderatie plauzabilitatea unei asemenea incrucisari. Eu sunt un expert in hibrizi si pot sa va asigur ca intelegem foarte vag hibridizarea la nivel molecular pentru a putea afirma ca o asemenea incrucisare nu ar fi posibila. Oricine manifesta siguranta cu privire la acest lucru o face din cauza prejudecatilor nu datorita cunoasterii.

Deci el acolo se apara, spune sa nu aruncam cu piatra inainte sa intelegem mai multe. Eu chiar il admir, e de preferat un asemenea cercetator care macar are niste idei unuia care ne cere sa ne imaginam....Daca ar face-o in timpul liber si pe banii lui ar fi si mai bine.
Reply With Quote