View Single Post
Vechi 28.11.2013, 09:35:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Cred ca pe vremea lui Ceausescu crestinii, care erau, chit ca poate nu recunosteau, erau mai crestini decat in aziua de azi.
Comparatii aiurea, fara nici o baza reala.

Citat:
Alin, ca sa ai relatii intime nu trebuie neaparat sa stai impreuna cu persoana respectiva.
Binenteles ca nu, dar daca stai impreuna, ele sunt 99,9% inevitabile.

Citat:
Da, am facut nunta mare, ca deh... "cum sa nu faci, ca noi am fost la atatea si voi sa nu v-alegeti cu nimic, da' ce-o sa zica x, y si z?" Mentalitate... da' vrei, nu vrei, pana la urma ei sunt parintii care m-au salvat din leaganul de copii, ei sunt cei care m-au crescut, macar atata bucurie sa le fac; in plus, toata orice fata/femeie se viseaza inca de mic copil in rochie de mireasa cu un buchet frumos in mana, si sa aiba invitati si sa sarbatoreasca impreuna cu ei cea mai specala zi din viata ei, momentul in care se casatoresc in fata lumii si in fata lui Dumnezeu cei doi miri.
Din pacate oamenii se rusineaza mai mult de ochii lumii decat de Dumnezeu, dar au totusi pretentia ca Dumnezeu sa-i ajute, sa-i binecuvinteze..

Citat:
Alin, de unde sti tu ca se toaca bani in aia 2-3 ani ca pentru 5 nunti? Ai de unde sa faci tu rost de 20.000 lei, asa, in 3-4 luni de zile, daca ai un loc de munca in care mai mult de 1.200 - 1.300 nu castigi?! Da, poti, daca pentru o nunta iti convine sa iti faci datorii la banca pentru urmatorii 10 - 20 de ani...
Pai doi oameni, 2400ron, nu?
Si la nunta se iese in profit, corect?
Deci e suficient sa faci un imprumut pe 5 ani sa zicem, si ii dai pe toti inapoi in cateva saptamani.
Poftim.