Citat:
În prealabil postat de antoniap
De ce crezi ca cipurile ca cipurile sunt exact ce le lipseste crestinilor? Din iubire fata de crestini, fireste! Vezi ca ti se vad copitele, vorba cuiva!
|
Eu cred ca Alin de fapt crede (si are dreptate in cazul asta) ca cipurile nu au legatura cu credinta. Nu e vorba ca le lipseste sau nu le lipseste. Credinta e in suflet, nu in buletin sau in alte acte, fie ele si biometrice. Credinta fie o ai, fie nu, indiferent ce fel de acte ai.
Saracii oameni care au in CNP pe uneva nr 666 sau locuiesc la numarul 666 (de exemplu camera de hotel) sau i s-a nimerit un numar de ordine 666, e lepadat de Dumnezeu, adica, mai exact, unii ca cei anti cip, anti cod de bare, anti n chestii, il considera lepadat, desi saracu poate fi mai credincios decat cei care il considera asa. Si chiar daca nu e, garantez ca nu e din cauza numraului.
Apropo, numarul asta, 666, ca si alte numere de altfel, apare foarte mult in stiintele oculte, in numerologie mai ales. Eu stiam ca un crestin, mai ales crestin ortodox, nu se ocupa cu asa ceva, in sensul ca numerologia, la fel a si elelalte stiinte oculte sau cum or fi ele numite acum, sunt pure erezii. Atunci cum de credeti atat de mult in numarul asta?