View Single Post
Vechi 20.11.2013, 19:40:17
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Marry in haste, (and) repent at leisure. Scuze pentru engleza, dar eu zic ca se potriveste perfect.

Si eu cunosc un caz, s-a casatorit dupa o luna, si deja nu isi mai suporta sotul, il critica non-stop, nimic nu e bun la el, dar s-a casatorit pentru ca era la o varsta si s-a gandit ca nu mai gaseste pe nimeni altcineva dornic de casatorie, probabil, din disperare.
A facut si un copil presata de parinti si de sot, desi nu vroia. Sunt curioasa care e mai situatia in prezent, nu am mai tinut legatura cu persoana.
De fapt nu s-au casatorit inca(adica acte si religios),desi ziceau asta la inceput. S-au grabit si s-au mutat impreuna si acum asteapta sa se desfasoare viata in fata lor,mai ales copii(fac tot posibilul sa aibe copii,35 de ani...).
In timpul asta,o sa descopere omul de langa ele,care nu o sa el mai placa ca dupa 3-5 zile dupa ce l-au cunoscut dar asta este ...un alt divort nu o sa le sperie...
Desi pare ceva ciudat sa fii"posesoarea"mai multor divorturi sau casnicii ratate in decursul a numai catorva ani...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote