Citat:
În prealabil postat de antoniap
Inlocuirea numelui cu un numar nu e o treaba crestineasca. In conditii de detentie, raspund cei mari, nu detinutii de acest aspect. Parintele nu avea cum sa fie un lepadat in inchisoare, deoarece a primit doar un numar, nu un numar al carui semn este 666. In plus, nu l-a primit de bunavoie.
In conditii de libertate, daca accepti un numar al carui semn este 666 in locul numelui, te lepezi de botez. Nu spun eu. Citeste Apocalipsa, capitolul 13. Daca n-ai chef sa te informezi pe aceasta tema din surse crestine, discutam in limbi diferite.
Agitatori sunt apostolii cipului si, implicit, ai minciunii. Ai dreptate, acestia nu trebuie crezuti.
|
Acum vin eu cu o intrebare?
De ce cipul are semnul 666? Unde scrie asta, unde imi poate arata cineva unde e acel 666?
Antonia, mai inceteaza te rog cu apostolii cipului, ca nu esti in masura sa inventezi apostoli.
Tu CNPul l-ai primit de bunavoie? Nu-i asa ca il primesti la nastere si esti OBLIGAT sa il ai, ca altfel efectiv nu existi??! Si tu ai un numar, la fel ca toti de pe pamant, ca se numeste CNP, ca se numeste social security number sau in alt fel... Deci, in concluzie, toata lumea s-a lepadat, inca de cand s-a inventat CNPul, care, cumva este de fapt 666 (vezi aceleasi "profetii" si discutii pe tema CNPului - search google). Nu mai conteaza ce e in sufletul omului, conteaza ca are un numar. Nu conteaza ca e crestin, ca defapt el nu este crestun ca s-a lepadat din cauza ca are CNP...