View Single Post
Vechi 11.11.2013, 20:27:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
exact asta pot sa spun si eu despre tine catalin; ca la multe postari ii blamezi pe cei neortodocsi sau atei.
Si tu blamezi ortodoxia, ortodosii si preotii, pe un forum ortodox iar pe urma reprosezi acelasi lucru ortodocsilor fata de sectar si atei, cu diferenta ca tu blamezi pe chestii imaginare/inventate/subiective iar ortodocsii pe baza invataturii primite in Biseric, ceva de care tu nu ai habar si binenteles ca n-ai cum sa intelegi.

Citat:
Nici tu nu sti care sun coneptiile bune si rele, nici tu nu sti mare lucru despre alte religii in comparatie cu cate sti despre ortodoxie,
Asta e valabil poate pentru tine cu mentiunea ca nici macar despre ortodoxie sau crestinism nu stii mare lucru, despre alte religii ce sa mai vorbim.

Citat:
deci practic suntem oarecum in aceeasi oala. Te comporti exact ca mine, doar c din alta perspectiva. Atunci, cred ca gresim amandoi, nu doar eu, sau vem amandoi o parte de adevar.
Comportamentul o fi poate asemanator, diferenta esentiala este ca majoritatea de aici au mai citit cate ceva, pana si unii atei, dar tu esti cvasi-complet ignoranta fata de TOATE religiile iar asta este o diferenta enorma.

Last edited by AlinB; 11.11.2013 at 20:30:19.
Reply With Quote