Citat:
În prealabil postat de Corinusha
exact asta pot sa spun si eu despre tine catalin; ca la multe postari ii blamezi pe cei neortodocsi sau atei.
|
Si tu blamezi ortodoxia, ortodosii si preotii, pe un forum ortodox iar pe urma reprosezi acelasi lucru ortodocsilor fata de sectar si atei, cu diferenta ca tu blamezi pe chestii imaginare/inventate/subiective iar ortodocsii pe baza invataturii primite in Biseric, ceva de care tu nu ai habar si binenteles ca n-ai cum sa intelegi.
Citat:
Nici tu nu sti care sun coneptiile bune si rele, nici tu nu sti mare lucru despre alte religii in comparatie cu cate sti despre ortodoxie,
|
Asta e valabil poate pentru tine cu mentiunea ca nici macar despre ortodoxie sau crestinism nu stii mare lucru, despre alte religii ce sa mai vorbim.
Citat:
deci practic suntem oarecum in aceeasi oala. Te comporti exact ca mine, doar c din alta perspectiva. Atunci, cred ca gresim amandoi, nu doar eu, sau vem amandoi o parte de adevar.
|
Comportamentul o fi poate
asemanator, diferenta esentiala este ca majoritatea de aici au mai citit cate ceva, pana si unii atei, dar
tu esti cvasi-complet ignoranta fata de TOATE religiile iar asta este o
diferenta enorma.