View Single Post
Vechi 11.11.2013, 19:06:47
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
exact asta pot sa spun si eu despre tine catalin; ca la multe postari ii blamezi pe cei neortodocsi sau atei. Nici tu nu sti care sun coneptiile bune si rele, nici tu nu sti mare lucru despre alte religii in comparatie cu cate sti despre ortodoxie, deci practic suntem oarecum in aceeasi oala. Te comporti exact ca mine, doar c din alta perspectiva. Atunci, cred ca gresim amandoi, nu doar eu, sau vem amandoi o parte de adevar.
Tu spui ceva din perspectiva relativismului modernist, ca fiecare are dreptate sau ca nu cunoastem adevarul. Daca cineva spune ca un leu are patru picioare si un altul ca are zece picioare nu spun ambii adevarul. Doar ca unul nu vede adevarul. Recunosti chiar tu ca nu stii exact care e adevarul, dar eu sunt sigur, la fel si ceilalti ortodocsi. Daca vei depune un mic efort sa il cauti il vei vedea si tu. Pana atunci nu aveam doua pareri, tu crezi ceva gresit, pentru ca nu cunosti. Noi am gasit deja adevarul, tu inca il mai cauti sau te indoiesti de el. Din perspectiva ta, din cauza ca nu stii care e adevarul, crezi ca nici altii nu stiu. Daca cineva nu stie cat face 7 ori 7 va spune ca nu stie si va crede ca nici altii nu stiu. Daca e si mandru nici nu ii asculta pe cei ce stiu si nici nu se apuca sa citeasca tabla inmultirii. Si va ajunge sa dea si sfaturi si sa-i judece pe cei ce spun ca rezultatul e 49.
Reply With Quote