View Single Post
Vechi 08.11.2013, 09:32:10
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
antonia, cum ai vrea ca cineva sa aiba o parere despe ceva ce nu exista? (pentru ca nu existau cipuri pe-atunci) sau cel putin nu se stia ce sunt alea cipuri...
poti si tu sa sti ceinseamna sa fi crestin-ortodox, dar sa accepti si cipurile (pana in punctul in care chiar iti pot face rau - implantarea lor in corpul uman-).

Sau daca esti asa de impotriva, de ce mi ai calculator, de ce mai ai telefon (astea-s celamai banele 2 obiecte cu cip care te "monitorizeaza" fara ca macar sa-ti dai seama).
Hai sa nu exageram... daca vei veasi buletin si pasaport cu cip, ce rau iti pot face astea in plus fata de dejabanalul calculator si banalul telefon?
Daca ai vrea sa intelegi, ai intelege si ti-ai raspunde singura la aceste intrebari. Daca Dumnezeu te-ar ajuta sa te apuci pur si simplu, fara orgolii, sa faci o legatura intre pasajele din Apocalipsa si ceea ce se intampla astazi, ai avea mult de castigat si pentru tine si pentru cei dragi ai tai. Pe plan duhovnicesc, fireste, nu pe plan material.

Am explicat deja. Nici-un obiect caree monitorizeaza nu are ,,numarul de om", adica CNP- ul omului. Asadar, exista o diferenta intre documente electronice si internet sau telefon mobil. Daca nu vrem s-o vedem, e problema noastra. Sfintii ne-au prevenit sa nu ne insemnam cu 666 cu un rost, tinand seama de previziunile din Apocalipsa. Asa cum am aratat, sfintii aveau dreptate. Aceasta tehnologie poate fi folosita impotriva omului.

Exista carti care explica detaliat:

http://www.apologeticum.ro/2009/01/s...-mihai-valica/

Staretii vremurilor din urma,