View Single Post
Vechi 07.11.2013, 17:13:31
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nu cred ca toti stiu despre ce e vorba, pe mine nu ma intereseaza prea mult subiectul, dar m-am informat odata cand a fost o discutie pe forum.
Am vazut odata un interviu cu parintele Iustin Parvu, spunea ca doar cipurile implantate in corp sunt problema, acum cu actele biometrice e doar o atentionare. Deci ambele tabere cred ca se cearta aproape degeaba.
Asadar cipurile din calculatoare sau altele nu au nicio importanta. Nici cipurile biometrice din buletin sau pasaport nu reprezinta un pericol, e doar o actiune premergatoare, doar pentru asta s-a luat atitudine (cel putin asta spunea Parintele Iustin). Doar cipurile implantate ar fi problema, pana atunci nu are rost sa avem dispute degeaba.
Parintele Paisie Aghioritul a spus sa evitam raul cel mic, ca sa-l putem evita apoi si pe cel mare. Parintele Justin Parvu n-a fost adept al actelor cu cip, ci dimpotriva. Este important ce a spus parintele inainte de a fi internat in spital, totusi.

La fel ar putea cineva sa ne spuna ca, daca tot avem documente biometrice, n-ar fi o mare problema daca ne implantam in corp si un cip, pentru siguranta noastra. Totul e numai si numai spre binele nostru, fireste!

Unii ne spun ca exista cipuri peste tot. Da, exista, dar pe mine ma intereseaza doar acelea care imi inlocuiesc propriul nume cu un numar! Eu nu sunt un numar. Nu cipul in sine e rau, ci proasta lui intrebuintare.

http://www.youtube.com/watch?v=gAsX10WpJGE#t=12

Last edited by antoniap; 07.11.2013 at 17:17:56.