View Single Post
Vechi 22.10.2013, 12:39:02
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
in primul rand, argumentele creationiste nu sunt din stiinta, ci din negationismul stiintific, care e cu totul altceva (vezi http://rationalwiki.org/wiki/Denialism#Methods).
In al doilea rand, faza cu penele se stie din anii 60, iar falsitatea schitelor embrionare se cunoaste de un secol, deci nu e nimic nou(pe langa faptul ca ai luat argumentul cu Archaeopteryx nu din o "noua descoperire din China de acum cativa ani" ci direct din Seraphim Rose).
Gresit, argumentele sunt din stiinta, doar ateii care sustin evolutionsimul propaga conceptia ca nu ar fi stiintifice. Pentru ca un credincios, in opinia lor, nu are legatura cu stiinta, e batut in cap.
Doar acum s-au descoperit dinozauri cu aripi. Cred ca atunci se stia de unii dinozauri ca aveau pene sau puf, nu si aripi. Nu are nicio legatura Parintele Serafim cu descoperirile de 6-7 ani din China. Eu am vazut si un documentar intreg depsre aceste descoperiri si dinozauri cu aripi, era numai despre acesti dinozauri (cred ca la National Geografic l-am vazut, acum cateva luni).
Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
Nu, tu nu ai inteles unde bateam cu argumentul ala. In fine, eu ma retrag din discutia asta circulara
Mai simplu era sa spui ca nu e niciun argument la ce sustii tu si nu vei vrea sa renunti la ce crezi chiar daca nu e niciun argument. Eu am mai spus de cateva ori ca cei ce cred in evolutionism sunt cei mai credinciosi oameni, cred fara sa aiba nicio dovada, chiar si daca toate dovezile sunt impotriva.

Last edited by catalin2; 22.10.2013 at 15:27:37.
Reply With Quote