View Single Post
Vechi 01.08.2013, 16:58:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Am inteles ca preotul respectiv este de acord cu pecetluirea. Trist. Nu ma steptam sa citesc asa ceva scris de un preot.
Unde scrie asa ceva, ca n-am vazut?
Cred ca te referi la pecetluirea apocaliptica, aia adevarata, nu cea imaginara, cipofobica.

Citat:
Am mai inteles ca noi, astia care suntem impotriva cipurilor suntem niste anonimi fricosi.
In sfarsit..

Citat:
Nu cred ca dam pe dinafara privind curajul, dar la mitinguri am fost, iar numele si datele de pe buletin ni le-am dezvaluit cu prilejul semnarii petitiilor anti-cip.
Daca te referi la listele cu semnaturi da, le-ati dat si degeraba a fost dar stai linistita, ignoranta si spiritul de turma pot fi oricand invocate in cazuri de genul asta daca esti luat la intrebari.

Citat:
In plus, ne-am lasat filmati si fotografiati.
Mittinguri? Aaa..eram si eu pe acolo si cascam gura.

Daca esti asa curajoasa, ce te opreste sa dai acum si aici nume si prenume?

In schimb n-am vazut nicaieri numele celor din spatele site -urilor "Apologeticum" si "Razboi...", iar de "Saccsiv" am aflat cine e doar pentru ca s-a dovedit a fi puscariabil, ca se stiu totusi niste nume si de la cei de mai sus, e partea a doua.

Citat:
La mitinguri, au fost putini preoti, deoarece nu li s-a permis. In schimb, la ultimul miting au fost multi calugari. In vremuri de incercare a credintei, cand politicul cauta sa influenteze Biserica, adevarul s-ar putea sa fie de partea celor putini.
Pai ca sa intelegem bine, preotii au nevoie de permisiune si calugarii nu, fac ce vor de capul lor?

Ce inseamna pentru tine "multi calugari? 10? 50? Ca de toti manifestantii, inclusiv "Noua Dreapta" n-au fost nicioadata mai mult de 200.

Dar sa-ti zic si de ce n-au fost preoti: ca dupa ani buni de prosteala si propaganda cipofobica, f. putini au inghitit galusca.
La fel si cu mirenii, cu exceptia celor legati special de o manastire anume, nu prea ati castigat adepti.

Ba chiar ati si pierdut, daca e sa luam in considerare pe cei de la "Razboi.." care v-au lasat balta.

Adica, esec major.

Citat:
Nu noi, cei putini, am scris Apocalipsa, capitolele 13, 14 si 15.
Nu, voi sunteti cei care o interpretati sectar.

Citat:
Suntem datori cu ascultarea atunci cand spusele celor care ne conduc nu se bat cap in cap cu invataturile biblice. Daca se intampla altfel, o ascultare selectiva reprezinta solutia optima.
Cam asa zic si sectarii cand isi motiveaza despartirea de Biserica.

Citat:
Daca ar trai Sfantul Daniil Sihastrul in zilele noastre, noi cum ne-am purta cu el? Am zice, probabil, ca e un mos inapoiat. Ei, bine, Sfantul voievod Stefan cel Mare a facut ascultare de un astfel de pustnic.
Da, exact Daniile Sihastru si Stefan cel Mare mai lipseau din campania voastra, ca in rest la toti ceilalti unde le-ati putut pune un cip in gura, le-ati pus.

Citat:
Iar in problema cipurilor Sfintii Parinti au fost destul de categorici. Cum ne demonstrreaza parintele ca i se cuvine mai multa ascultare decat Sfintilor Parinti care sunt impotriva cipurilor?
Care "Sfintii Parinti"? Aia care i-ai ales tu?
Care au fost mai intai dezinformati pe urma pusi sa-si dea cu parerea?
Care ii pui in slujba unei cauze cu care n-au nici o legatura?

Last edited by AlinB; 01.08.2013 at 17:02:48.