Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Pana nu ne spuneti dvs care anume sunt experientele dvs traite cu romanii din strainatate,ideile pe care le aruncati mai sus nu prea spun nimic.
Ca eu am ochi curati sau murdari,asa ramane de vazut...pana una alta,eu raman aceasi realista dintotdeauna,nu ma inclin nici in favoarea sentimenatlismelor si nici in favoarea urii de neam.
Adevarul este undeva la mijloc,nu sunt romanii neamul cu mot in frunte,pentru mine orice om din orice natie este important daca urmareste binele.
Ortodoxia nu este numai a romanilor,rusilor,grecilor si sarbilor.
|
Draga mea ,mi-am permis sa scriu ce am scris deoarece ai spus asta :
"Un alt exemplu de dusmanie intre romani,atat de des practicata mai ales peste hotare.
Daca provenea dintr-o alta natie,s-ar fi dus la facultatea respectiva s-o caute si s-o salute,insa fiind romanca ii este o ciuda morbida ca o alta romanca a reusit sa vina la Londra si inca si la o facultate de prestigiu!"
Romanii nu sunt cu mot ,eu cunosc foarte multi credinciosi care se considera nimic.
Aici ai generalizat .
Ti-am spus ,o buna prietena care sta acum in State ,pe coasta de Est si isi creste nepotul mi-a spus ca fiul ei si cu nora au un grup de romani cu care se intalnesc frecvent si se ajuta cand este cazul.
Daca ai sta in tara romani din aceia cum spui tu ai gasi si pe aici la fel cum ai gasi si oameni de treaba.