Citat:
În prealabil postat de Mena59
Buna seara, frate Zaharia.
In cele ce vreau sa scriu nu ma refer in doar si in mod special la mesajul dumneavoastra de mai sus. Am citat acest mesaj doar pentru ca doresc sa va atrag si sa-mi cititi ce as vrea sa povestesc:
Iubita si batrana mea mama, ca de altfel multi batrani, sufera de o boala foarte neplacuta. Noi ii spunem surzenie insa ea nu recunoaste. De multe ori cand povestim ceva important cu ea nu reactioneaza nicicum, se uita fix in ochii nostri si tace. Atunci noi repetam povestea cu voce tare, strigam si pronuntam raspicat, cumva rastit... Ne raspunde suparata:
- Nu tipa draga, ca nu sunt surda! Aud, dar nu inteleg! Vorbeste normal si in cuvinte mai putine... si atunci o sa inteleg.
Of si mama asta... se supara... si doar eu nu-i vreau decat binele!
|
Frumos ! F. frumos ! Meritoriu, dar... v-am scapat ! Nu va pot prinde ! Hm, dar ce zic eu, nici macar nu ma pot tine dupa dvs. Este prea in cheie !
Vorba lui Minulescu : "Cheia, cheia de la poarta veche/ Cheia ce mi-ai dat-o aseara/ Am pierdut-o... dar ce cheie nu se pierde !"
M-ati atras suficient si v-am citit povestea dar...
Poate, daca ati vorbi un pic mai tare, dar fara sa strigati, v-as prinde mai bine !
Dar avem timp !
La vorbe bune si la buna auzire !
NB: re si recitindu-va s-ar putea sa inteleg totusi unde bateti . dar am sa va raspund cind voi fi convins ca nu fac o eroare.