View Single Post
Vechi 22.06.2013, 23:23:05
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
Deci atatia oameni din BO sunt in greseala(preoti, duhovnici, mireni), dar Danutu, pff, vai de noi, a inteles el de unul singur cum vine treaba, in constrast cu nenorocitii astilalti.
Stii ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult la interpretarea ta?
Ca nu am auzit nici un duhovnic care sa aiba aceeasi opinie cu tine, ca violenta e rea in orice caz si ca nu exista tari, ca sunt doar niste linii desenate de niste lideri.
Dar stii la cine am auzit fix interpretarea asta?
Martorii lui Iehova si o grupare schismatica din cadrul adventismului.
Ambii cred ca au inteles ei corect Scripturile(luminati de Sfantul Duh, bineinteles, ba chiar adventistii cu asta se lauda cel mai mult, ca au inteles ei corect Decalogul. Evident au inteles prost si porunca cu ziua Domnului.)
Acum avem doua optiuni.
Sau imens de multi ortodocsi au inteles prost scripturile, si Danut+2 grupari aflate diamentral opus fata de ortodoxie pe spectrul crestinismul sunt in adevar, sau, mai probabil, Danut greseste.

am specificat INAINTE de Hristos.
In rest, cum ar spune englezii, burden of proof, iar acela e pe umerii tai.

Evreii si-au pierdut tara pentru ca nu l-au crezut pe Hristos, si in schimb l-au urmat pe Simon bar Cohba ca Mesia.

Ai mei, ca posesie, nu sunt, dar i-am primit in grija.
Ca sa dau un exemplu simplu: daca tatal meu imi da un catel, si eu il las sa moara de foame sau sa fie sfasiat de alti caini, ca eu sunt prea ocupat sa invat, inseamna ca sunt un idiot.
Chiar daca tata crede in drepturile animalelor. Cam asa e si cu Tatal.
Sa ca fie clar, tata tot o sa ma inteleaga ca mi-am aparat catelul, nu ca stiu mai bine ca el.