View Single Post
Vechi 21.06.2013, 16:31:01
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Poate ar fi bine sa facem o diferenta intre a fi atact tu, ca persoana si a fi atacata familia ta sau natia ta. Nu crestineste deloc sa stai sa te uiti cum aproapele tau, neamul tau, e macelarit de navalitori, eventual sa fugi si sa te ascunzi.

Sunt curioasa. Daca nu e crestineste sa iti aperi pamantul si neamul, este cresinteste sa saluti Tricolorul si sa canti imnul national? Din moment ce neamul si pamantul nu inseamna nimic...

(ne mantuim impreuna si pierim singuri)
Doamne ajută.
Ne mîntuim împreună și pierim singuri? Greșit. A mai spus asta și un frate Evio nu-știu-cum, parcă tot aici în topic, i-am dat răspuns. Caută răspunsul.

Nu e nicio diferență. Cînd ești atacat tu, sau familia ta, sau alți oameni de pe pămînt, oriunde ar fi ei, în austria, argentina, romînia sau orice țară, NU TREBUIE să ucidem pe nimeni, conform învățăturii Mîntuitorului. Poate să fie măcelărit orice om, să nu ne fie frică, și SĂ NU UCIDEM PE NIMENI, am spus deja versetul de cei ce ne ucid trupul. Și am spus deja și despre familie, și despre țară.

Aici spui bine, slavă Domnului. Să fugim. E una din soluțiile biblice. Sau să ne supunem stăpînirii. Nu să ucidem pe nimeni.

Da, este creștinește să saluți tricolorul, dă cezarului, ce-i al cezarului, dar nu cu punerea mîinii la frunte, ca în armată, ca să nu ne supunem practicilor păgîne, anume păgînii, cei ce sunt gata să ucidă alți oameni, la niște ordine a unui om, lăsînd Cuvîntul lui Dumnezeu, de izbeliște, ci salutăm tricolorul cu rugăciune, și să nu punem "a fi romîni", în fața și înaintea de "a fi creștini".

NU, Imnul național al Romîniei, NU este creștinește să fie cîntat de creștini, că îndeamnă și instigă la crimă, la uciderea aproapelui și a dușmanilor, lucru ce e împotriva învățăturii creștine, și are chiar blesteme în imnul național, împotriva învățăturii creștine de a binecuvînta pe cei ce ne blestemă. Și cînd blestemăm, nu putem sluji și lui Dumnezeu și lui mamona, nu putem bea și din paharul Domnului și din paharul dracilor, spune Scriptura. Și multe alte cuvinte, are imnul național, împotriva Scripturii lui Dumnezeu. Ne place sau nu, ăsta e Adevărul.

Bucurii.

P.S.: Aline, frate, pentru tine, am vorbit exact degeaba. Continui să-ți întărești cerbicele capului tău, împotriva Mielului. Dacă nu te vei căi de păcatul tău, va zdrobi Domnul cerbicele capul tău de piatra cea din capul unghiului. Dumnezeu să te miluiască. Bucurii.

P.S.2: Frate N.Priceputu, toate ca toate, spune ce dorești, punele cum dorești, dar nu ieși din poruncile Scripturii, ca să-ți fie ție bine și să moștenești Cerurile. Să nu ne permitem să alterăm Adevărul Dumnezeiesc, să fim păgîni cu faptele și creștini cu numele. Să nu fie. Ci să fim lumini între oameni și sarea pămîntului. Bucurii.

Last edited by Daniel_Ortodox; 21.06.2013 at 16:48:33.
Reply With Quote