Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox
Fiindcă singurul tău mod de a răspunde Adevărului Scripturistic, e un apel la întunericul și minciunile dăruite ție de diavol, în care îți pui fustele în cap și mă faci cu ou și cu oțet, (nu pe mine, pe tine, dragul meu, ție îți atragi osîndă) cu o atitudine de copil rîzgîiat.
Aduc și voi aduce singurele, unicele două surse Adevărate și vrednice de toată crezarea. Singura Înțelepciune. Adevărul Scripturistic, Cuvîntul lui Dumnezeu și tîlcuirea lui, unde sunt lucruri cu anevoie de înțeles, din Sfinții Părinți, Patristica, oameni peste care s-a oglindit și odihnit Duhul Sfînt Dumnezeu.
Atît. Nu-i suficient pentru tine? Și-atunci dacă te mustru, nu-ți convine.
Bucurii.
|
In primul rand, NU AI ADUS NIMIC DIN SFINTII PARINTI.
Nu ai zis nicaieri, "iar la acest citat, Sfantul acesta a zis:......, fapt care imi sustine punctul de vedere". Tu doar iti impui viziunea scripturistica ca un neo-protestant.
In al doilea rand, eu nu pot purta aceasta discutie.
Nu pot sa vorbesc cu un om care isi face din 3 in 3 randuri partenerii de discutie satanisti si antihristi. Iar folosirea acestor apelative cu atata usurinta este un pacat foarte mare.
Dar stiu, stiu sistemul de troll si mare artist pe net.
Stai liniștit. Știu că nu am cum să penetrez coconul tău de autosuficiență. Știu sistemul. Dacă cineva te critică, înseamnă că nu înțelege Adevarul. Ce faci tu e marturisirea Ortodoxiei, bla bla bla.
Tu educi oamenii, tu ii insulti ca sa se trezeasca.
Dar stai linistit. Asta cred toti. Ca toti arata cum trebuie facut pt binele umanitatii.
De la cel mai enervant evanghelic baptist, pana la cel mai furios ateu, toti vor binele mai mare si sa convinga lumea.
Dar, surpriza, nu merge.
Dar acum, lasa, ca nu ai timp de pierdut cu slujitorul intunericului de mine.