Citat:
În prealabil postat de klamath
Da, dar Biblia poate fi interpretata corect doar de catre Biserica Ortodoxa. Daca fiecare interpreteaza Biblia dupa cum crede ai vazut unde se ajunge. Atatea si atatea sexte.
|
Frate, nu vreau sa te superi, dar daca te vei supara e doar din pricina nepriceperii mele de ati spune. "sexte" Daca esti Ortodox, asa cum spui ca doar religia Ortodoxa interpreteaza corect Biblia, fa-ne cinste si foloseste aceste cuvinte despre fratii nostrii care sunt de o alta parere, cum se cuvine! Nu uita ca noi slujim Cuvantului Lui Dumnezeu, nu il stapanim! Cei care aduc vrajba prin gura lor, se lauda cu Cuvantul, iar noua Cuvantul ne spune sa fim smeriti! Nu vad unde ai gasit tu frate ca acest Cuvant interpretat corect de catre Biserica Ortodoxa te indeamna la Mandrie!
Si iata cum te-am judecat, si aspra va fi pedeapsa mea pentru asta, dar nu am facut decat sa iti amintesc, pentru ca atunci cand voi adormi sa imi amintesti si tu si tare m-as fi bucurat sa pot sa fac asta cu adevarat fara mandrie! De aceea spun, pentru ca vad pe tastatura mea ca "c" este langa "x" si creau sa cred ca este o eroare de editare a mesajului si daca e asa nu pot decat sa imi cer scuze umil fata de tine, Te rog sa ma ierti!
Doamne Ajuta!