Subiect: Iad sau rai?
View Single Post
Vechi 20.05.2013, 17:37:46
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
dacă dovezile nu pot arata ceva în acest sens, ci doar credința "arată", înseamnă că totul este subiectiv.
Eu asta am scris, ca sunt dovezi, nu ca nu sunt. Eu am spus ca tu nu vrei sa le vezi deocamdata, pentru ca asta ar insemna sa devii credincios, nu ca ele nu ar exista. De exemplu sunt si oameni care cred ca pamantul e plat, desi e evident ca e rotund. Sau evreii, desi Iisus a facut minuni chiar in fata lor ei tot nu au crezut. Nu pentru ca nu existau minunile, ci pentru ca nu au vrut sa creada si au gasit cate o justificare.
Daca vrei sa faci un experiment, poti face ce am facut si eu inainte sa devin credincios. Chiar daca nu crezi deloc te poti ruga sa te ajute intr-o problema importanta pentru tine, chiar daca nu crezi ca exista divinitate. Dar de mai multe ori pe zi, cand ai timp si nu faci altceva, de exemplu cand mergi pe strada sau altfel. De exemplu sa te rogi "Ajuta-ma Doamne sa ..." (sa ma vindec, sa imi reusesca ceva, etc.). Si repeti asta de cateva ori, in fiecare zi, chiar daca nu crezi, ceva negativ nu are ce sa fie. Vezi ce se intampla si poti spune ca ai facut ceva ca sa cauti adevarul.
Reply With Quote