Subiect: Barbatii
View Single Post
Vechi 28.03.2013, 07:03:09
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Cine se incumeta sa raspunda? Pai eu speram ca tu, deoarece esti expert... ba mai mult, ai desenat forme subtile in aer, ca o amintire; tocmai de aceea ti-am aruncat mai putin subtil manusa... :-)
Insa cu cat mai multi arunca o pata de culoare pe pinza, cu atat mai bine, mai frumos vor iesi la iveala parfumurile feminitatii.

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Frumusețea omului prins în iubire și urâțenia chipului celui mort...
Oare ce vrea să ne comunice Dumnezeu prin aceste imagini antagonice pe care le cunoaștem cu toții (am văzut, bănuiesc, fiecare dintre noi atât oameni care iubesc cât și oameni morți...)?
Sa fie vorba si de o nadejde acolo? Cel indragostit priveste viitorul cu speranta ca toate ii vor fi ca in Rai. Cel mort nu mai priveste viitorul deloc.

Bucuria, multumirea, nadejdea... suna de mai ca iti vine sa crezi ca cel indragostit este si un pic credincios, chiar fara sa o stie (sau poate asta face parte din intelepciunea Lui Dumnezeu pusa de El in fapturi ca sa il caute)...
tu ce adaugi? ce crezi ca mai este?

Last edited by adam000; 28.03.2013 at 14:42:10.
Reply With Quote