Subiect: Habemus papam!
View Single Post
Vechi 26.03.2013, 13:56:51
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nastya Vezi mesajul
4. Nu mi s-a parut ca v-ati referit strict la tema topicului: <<Habemus papam>>.
5. In raspunsul dvs. se citeste multa furie. Nu va ajuta sa fiti mai crestin.
Nastya, de fapt ce ii reprosezi faci si tu. De exemplu (legat de punctul 5)pana acum ti-am scris multe mesaje, eu m-am adresat normal, tu in schimb, desi ti-am mai atras odata atentia, ai un ton ironic si arogant de multe ori. Evident, asta se intampla din cauza ca esti deranjata de informatiile din mesaje, care nu se potrivesc cu conceptiile tale. Iar aceste conceptii sunt de fapt influentate de ecumenism (ecumenismul are invataturile in mare parte protestante, un protestantism liberal, influentat de umanism). Daca ai dragoste de adevar cercetezi care e adevarul si il adopti. Dar, din pacate, de cele mai multe ori nu se intampla asa, pentru ca niciun ateu, neoprotestant sau de alta credinta nu adopta adevarul cand il afla. Mai mult, de multe ori unii aleg sa il acuze pe cel ce i-l spune.
Legat de punctul 4., ceea ce scrii pe topic nu are legatura nici macar cu catolicismul, cu atat mai mult cu papa. Ai citit mesajele care critica si invatatura catolica si ai incercat sa expui conceptiile tale, legate de ecumenism. Iar daca eu raspund cei ce au unele idei asemanatoare o sa spuna ca eu scriu despre ecumenism, cum s-a intamplat si in trecut, desi altcineva incepuse sa expuna aceste conceptii.
Noi doi discutam pe topicul despre ecumenism, eu ti-am raspuns acolo, de ce nu ai continuat discutia acolo, nu pe acest topic? Ce legatura are Gandhi cu alegerea papei sau cu catolicismul? Cu ecumensimul, da.
Reply With Quote