View Single Post
Vechi 17.03.2013, 17:20:21
centesimusoctavus centesimusoctavus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.03.2013
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
daca un om este vindecat trupeste, nu insemna neaparat ca se si mantuieste. Poate sa cada oricand in mandrie sau in alte pacate, omul fiind supus oricand greselii.
Desigur. Însă Hristos a vindecat și trupește, nu doar spiritual.

Citat:
Dar cum ramane cu afirmatia Mantuitorului in ZI DE SABATH: "Tatăl Meu până acum lucrează; și Eu lucrez"?
Exact cum am spus: lucrează pentru vindecarea fizică și spirituală a omului. Porunca a IV-a din Decalog nu interzice asta.

Citat:
ps: de cand Hristos si-a inceput activitatea de predicare a Evangheliei, cand anume a lucrat si in ce domeniu, pentru a-si castiga painea cea de toate zilele?
Păi vezi?

Citat:
nu o fi omul mantuitor , dar face ceea ce vede la Tatal lui Ceresc. Tatal Ceresc lucreaza in zi de sabath, deci si omul lucreaza. Activitati in Cosmos se pot observa si in zi de sambata, ceea ce arata ca in aceasta zi Dumnezeu lucreaza asa cum a spus si Hristos in Ioan 5:17.
Omul nu este Creator ca să facă ceea ce face Dumnezeu. Dumnezeu a sfințit, a binecuvântat și apoi a dat exemplu Personal de odihnă doar în prima sâmbătă a Pământului, nu în toate.
Iar porunca Lui face referire la faptul că El "S-a odihnit", nu că Se odihnește continuu în zile de sâmbătă. Eu credeam că am fost clar.
Reply With Quote