View Single Post
Vechi 08.03.2013, 11:28:18
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Eu nu inteleg un lucru, poate ma lamuriti si pe mine unde am gresit: si eu m-am rugat la Dumnezeu si el pentru o familie, aveam 28 de ani si ne-am imprietenit chiar in preajma zilei sf. Nicolae care intimplator e si patronul lui spiritual si asta ar putea fi considerat un semn divin si nu inteleg de ce nu a mers, cu ce am gresit. Si noi am vrut casa noastra si mai ales copii si am crezut sau mai exact el a crezut ca putem face toate astea singuri prin fortele proprii si acum probabil ma acuza pe mine ca nu am tinut pasul cu el. Eu mi-am dat seama la un moment dat ca fara ajutorul lui Dumnezeu nu vom reusi dar pesemne ca el nu si-a dat inca seama sau neaga. Eu inca cred ca s-ar putea ca Dumnezeu sa astepte de la mine sa-l aduc inapoi.
Dumnezeu stie ce e mai bine pt fiecare
De foarte multe ori ,voia noastra nu e identica cu voia Domnului.
In acest caz ar trebui sa renuntati ,sa incercati sa traiti o viata departe de aceasta persoana care nu va vrea de sotie
Nu intotdeauna ii putem aduce pe cei apropiati la mantuire si cel mai greu e cand intre cei doi nu exista o relatie binecuvantata de Dumnezeu
Daca vreti o schimbare in bine a partenerului cununati-va la biserica si ceva se poate schimba
Inainte de cununie trebuie sa va spovediti ,atat d-voastra cat si viitorul sot
Reply With Quote