Citat:
În prealabil postat de Illuminatu
Cand se vorbeste de botezul lui Corneliu se spune:
"47.„Oare poate cineva opri apa să-i boteze pe aceștia care au primit Duhul Sfânt ca și noi?“
48.Și a poruncit ca ei să fie botezați întru numele Domnului Iisus Hristos. Atunci l-au rugat să rămână la ei câteva zile." Fapte 10.
Dta.chiar crezi ca un bebelus nu poate primi pe Duhul Sfant? Oare nu sunt in Sf.Scriptura exemple cand Duhul Sfant S-a pogorat peste copii?
Si daca Duhul Sfant Se pogoara peste copii cine esti dta.sa opresti Botezul acestora?
|
Eu v-am aratat, cu rabdare, ce spune Scriptura despre botezul lui Corneliu, Stefana, Crisp, Lidia si temnicerul din Filipi (cazurile de care se agata cei care vor sa argumenteze botezul celor care nu pot sa asculte si sa creada Cuvantul).
Reiau (copiez) cazul botezului lui Corneliu:
1. Botezul lui Corneliu: "Atunci Petru a zis:"
se poate opri apa ca sa nu fie botezati acestia care au primit Duhul Sfant, ca si noi?" Si a poruncit sa fie botezati in Numele Domnului Iisus Hristos" (Fapte 10:46-48) . Cine au fost cei peste care S-a pogorat Duhul Sfant (si au fost botezati)? O spune vers. 44: "Pe cand rostea Petru cuvintele acestea,
S-a pogorat Duhul Sfant peste toti cei ce ascultau Cuvantul".
Intrebare: cati bebelusi ascultau Cuvantul rostit de Sfantul Apostol Petru, pentru ca apoi sa se pogoare Duhul Sfant peste ei?
Citat:
În prealabil postat de Illuminatu
Dta.stii ce e aia o discutie cu argumente din principiu, o discutie de principiu?
|
Stiu. Am inteles de la dvs. O discutie cu argumente din principiu este acea discutie in care ceea ce "este scris" si aratat clar, se tratateaza "principial", in asa fel incat sa iasa altceva decat "este scris".