View Single Post
Vechi 06.02.2013, 09:36:36
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
N-am intalnit pe forum ortodocsi care sa atace Biserica, mai degraba nemultumirile lor se leaga de unele actiuni sau in unele cazuri lipsa de actiune a Patriarhiei Romane.
Mai intai: cand un catolic spune "Biserica", fara alta precizare, se refera la Biserica lui Cristos, care este Biserica Catolica.

Pe urma, multi utilizatori ortodocsi, daca nu cumva majoritatea, ataca nu "lipsa de actiune a Patriarhiei Romane", ci pe patriarhul insusi. Folosind motorul de cautare, veti gasi multe postari in care PF Daniel Ciobotea este considerat mason, vandut, infiltrat, afacerist, ecumenist, daca nu cumva satanist. Invariabil, autori ortodocsi, nu catolici posteaza asemenea lucruri. Dar nu e vorba numai de persoana lui Daniel Ciobotea, ci un intreg episcopat e socotit astfel de catre ortodocsi.

In sfarsit, utilizatorii catolici nu isi propun sa atace Biserica Ortodoxa. Pueteti verifica acest lucru intr-un mod foarte simplu, revazand inceputul chiar al acestui topic initiat de mine. Cei care au intervenit, denaturandu-l, atacand Biserica (universala a lui Cristos) si deturnand discutia au fost coreligionarii dv. Iar noi, sau cel putin eu, nu pot lasa asemenea calomnii fara raspuns, cel putin in masura in care imi permite timpul. Ori de cate ori obrazul lui Cristos este atacat de adventisti, ortodocsi, atei ori calvini, trebuie sa ne straduim sa ne facem timp pentru o replica.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote