View Single Post
Vechi 03.02.2013, 19:23:06
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andrei_elena Vezi mesajul
sursa este una protestanta, e vizibil de la o posta, dumneavoastra va declarati a fi ortodoxa!?..
Doamne da-mi rabdare! Asa.... e sursa pentru ca de acolo am luat respectiva porunca, am cautat-o pe internet, acolo am gasit-o de acolo am luat-o. Nu inteleg care este problema? Da, sunt ortodoxa, dvs. intrati doar pe site-uri cu, continut ortodox? Sau daca cumva intrati pe un altul va faceti trei cruci? La urma urmei cine poate spune care este credinta adevarata? Un bun crestin nu ii comenteaza pe cei care sunt de alte religii. Cat despre subiect, intelegerea icoanelor... Simplu: reprezinta un sfant/mucenic/arhanghel. Ce e de neinteles? De ce nu sunt animale? Nu stiu, icoanele au fost pictate tot de catre oameni, probabil unii considera animalul ceva diavolesc ceea ce este gresit, multe animale sunt mai bune decat oamenii si apoi daca vedeam o icoana cu un sfant si un caine de exemplu cine stie cum mai interpreta lumea. Ma deranjeaza ca acesta arta de care vorbiti mi se pare foarte lumeasca si ... comerciala.
Reply With Quote