Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox
Doamne ajută.
Frate Cătăline, să ai grijă, că poate din această cauză, a cuvintelor tale, fratele apostat penticostalul, este banat.
|
Grija mea era nu ca va fi banat, ci ca nu va fi banat. :) Eu il cunosc mai demult pe acest user penticostal si ce face, e un user agresiv si batjocoritor, ii ataca pe ortodocsii care spun ceva despre penticostalism sau nu impartasesc conceptiile ecumeniste ca ortodocsii si penticostalii sunt la fel. Nu trebuie sa-ti faci griji, a fost banat de mai multe ori, numai eu de cand sunt pe forum activ (noiembrie 2010) stiu de patru nick-uri ale sale. Avem si un record in domeniul asta, un adventist a avut vreo 100 de banari, cel putin asa se lauda, tocmai a revenit dupa ultima banare.
Pe forum sunt doi useri extrem de agresivi, penticostalul si userul catolic (si el banat o data) MihaiG, sunt singurii care consider ca e bine sa fie banati pe forum, se si inteleg bine. Am vazut ca ai purtat o discutie despre Sfanta Traditie, dar userul catolic spunea ca penticostalul isi batea joc de tine. Nu stiu cum a fost, dar din cauza ca are mesaje din acestea zeflemitoare de obicei si cand are unul serios nu iti mai dai seama.