Subiect: Revelatia mea
View Single Post
Vechi 13.01.2013, 15:54:17
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona Vezi mesajul
Da cat tupeu ai!
Pai vi cu zodiile si-i mai zici bietului om ca nu-i confesiunea lui ortodoxa?
Si se mai mira ca ia trezit cuiva interesul!!

Mai stiu din astia care isi dau ochii peste cap si zic<<Slava Domnului>> si apoi dau consultatii de cum sa-ti ti barbatul/amantul aproape sau se confeseaza cineva cu probleme grave si ea ,,ce se mai distreaza" sau iti face temenele pentru iertare da nu stie cum sa muste din tine cu viclenie si rautate...fatarnicia este inscrisa pe chipul ei - un chip imbracat in haine negre - si la propiu si la figurat!

@moldoveanu, din punctul meu de vedere este o confesiune minunata...doar ca chiar ai trezit si vei mai trezi interesul cui nu trebuia...
Se pare ca te-am suparat rau! Ce sa mai fac acum? E greu sa luam omul asa cum e, cu defecte cu tot? Iarta-ma, te rog? Din cand in cand (destul de des din pacate) ajung sa supar pana si pe cei mai dragi sufletului meu!
E inutil sa-ti mai spun cat de rau imi pare. Sper totusi ca nu la mine faci aluzie cand vorbesti de o ipotetica rautate si viclenie... Ar fi pacat, fiindca nu cred ca ma incadrez acolo, oricate procese de constiinta mi-as face. E adevarat, ca orice om, am slabiciuni si rataciri (printre altele si cea a caracterului uman raportat la momentul nasterii). Daca este asta un pacat, probabil voi merge cu el in mormant desi nu judec dupa caracter, dar nu pot sa nu fac anumite conexiuni.
Paradoxul pe care l-am sesizat era faptul ca desi mi-a placut confesiunea, ea venea in contradictie cu titlul. Poate m-am inselat. Mesajul este unul cuminte si smerit, iar titlul cu tendinta de marire! Aici am sesizat eu paradoxul. Dar fiecare "vede" in felul lui. Nu vreau sa tulbur pe nimeni si imi pare rau ca anumite parti din ceea ce scriu, sunt luate cu rea-vointa. Nu spun ca nu gresesc, dar poate ca uneori ne grabim sa sarim la duel!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote