View Single Post
Vechi 11.01.2013, 11:44:27
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Asta e parerea dumneavoastra care poate fi din doua surse: profetesa dumneavoastra sau "experienta personala". Nu am incredere in nici una din aceste surse.
Nu e părerea mea, ci a Comitetului Olimpic Internațional. Aveți cunoștință de vreo medalie conferită de acest for mamei lui Nadia? Q.E.D.

Citat:
Daca sfanta Fecioara n-ar fi acceptat planul Domnului de mantuire, spunand "Iata slujitoarea Domnului, fie mie dupa cuvatul tau", nu stiu care ar fi fost soarta noastra.
Fals! Domnul cu siguranță ar fi găsit vreo 7.000 de fecioare în Israel după modelul Rom.11,2-4. Ideea că Maria a fost unica fecioară sfântă din Univers provine din erezia de care vorbeam mai sus (încercarea forțată de a o introduce în Trinitate).

Citat:
Copiii dumneavoastra, ai neoprotestantilor, au tot felul de nume gen Tabita, Ester etc, insa nu au numele alesilor Domnului nostru: Maria, Magdalena, Petru, Pavel... Cel putin Maria e un nume pe care nu l-am auzit la nici un neoprotestat (nu ma refer la cei care au fost ortodocsi. Ma refer la copiii nascuti din neoprotestanti practicanti). De ce atata dispret pentru mama Mantuitorului nostru? Mi-a imposibil sa inteleg.
Vorbiți în necunoștință de cauză! În comunitatea mea nu există nicio fată cu numele Tabita ori Ester, în schimb sunt destule Marii, 1 Magdalena, vreo 3 Petru și 2 Pavel.

Citat:
Asta e tot o parere venita din una din cele doua surse, prea putin credibila pentru mine. Nu stiu care este stima si admiratia dumneavoastra pentru Domnul nostru Isus Hristos daca nu sunteti capabili sa o cinstiti pe mama pe care EL a avut-o pe acest pamant
Precum ați văzut, sursa e Biblia. În schimb sursa închinării la altcineva decât la Dumnezeu e alta, una întunecaată rău... Închinarea datorată lui Hristos nu se cuvine să o dăm niciunui om ori înger. Dacă a face temenele imaginii ilegale a unui om, sfânt, ori înger, considerați a fi "stimă"â, ei bine aflați că este o adevărată blasfemie!
Reply With Quote