Subiect: Focul iadului
View Single Post
Vechi 29.12.2012, 12:44:22
Ciprian Mustiata Ciprian Mustiata is offline
Banned

Data înregistrării: 22.11.2012
Locație: Madrid, Spania
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
(...)dar daca dulaul mustiata, cel care a provocat aceasta alunecare a discutiei nu se intoarce in cusca, voi continua.
Domnule Iluminatu, este clar ca ce am zis legat de discoteci este ca morala protestanta, oricat de criticata este, are cu siguranta rezultate bune (chiar si dpdv ortodox).

Pe de alta parte, dvs ati aratat un caz extrem, si ati fost sanctionat de 2 neoprotestanti si un ortodox.

Ce "discutie" am continuat, e ca se pot trage tot felul de concluzii (nedorite) in a lua oameni ce au actionat rau in anumite contexte.

Va doresc sa vizitati macar o data o biserica protestanta, ca sa fiti mai temperati in pozitiile dumneavoastra.

Din experienta personala, ca de exemplu la nunta fratelui meu, destui membri ai familiei mele ortodocsi au fost in B Evanghelica (sotia lui e din BE). Si corul a fost din BB. Nu am auzit discutii de ce femeile nu poarta batic (dintre ortodocsi) si nici din partea ortodocsilor de ce nu exista bautura pe masa (cu o notabila exceptie, ce este fost ortodox, dar azi e ateu).

Pe de alta parte, dumneavoastra pareti ca "adevaratii romani" ce sunt implicit ortodocsi ar trebui sa fie un fel de supra-oameni, ce nu o dau in bara cateodata. Daca asta e pozitia dumneavoastra, nu stiu cat va incanta sau nu, eu am vazut ca oamenii sa o dea in bara mai des in lumea ortodoxa. Nu acolo unde locuiti dumneavoastra, bineinteles. Pe de alta parte, nu am generalizat, dar nu m-am putut abtine cand ati pus atacuri la persoane, cu ideea de a face atac la actiunile persoanelor ce (cateodata doar din intamplare) par sa fie din biserica din care apartineti.

Daca nu puteti sa vedeti ca anumiti oameni au roade bune, probabil ca trebuie sa deschideti mai mult ochii sau sa mai ascultati. Daca nu ar fi cazul, si n-ar fi nici un rod, de mult aceste biserici protestante ar fi disparut, dar se pare ca nu e asa.

P.S. Numele unei persoane se scrie nu litera mare. Si daca in a discrimina prin cuvinte precum "dulau" va arata "roadele", cautati si alte cuvinte ce va reprezinta.

Domnul sa va intelepteasca si sa aveti pace,
Ciprian