View Single Post
Vechi 20.12.2012, 22:54:44
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Fie că sînteți credincioși sau necredincioși, conspiraționiști sau nu, există motive serioase de îngrijorare pentru ziua de 21 decembrie 2012. Ziarele, Internetul, posturile de radio, televiziunile vor vui din ce în ce mai mult cînd ne vom apropia de ziua atît de mediatizată. Va fi o isterie generală cum nu a mai fost nicicînd.

Deci, cum vă pregătiți pentru acel moment și ce veți face atunci? Veți lua din timp măsuri suplimentare de siguranță? Veți face provizii? Vă veți aduna atunci la un loc împreună cu prietenii, familia, cunoștințele?
ASTA este si scopul satanei sa isterizeze lumea!!Dar DOMNUL AZIS ca ne da PACEA LUI ,care vine din sferele lui ceresti ne-o da nu asa cum o da lumea asta,temporar ! Dar tebuie sa ne ingrijim sa mergem in rai8 daca vom muri ,adica fiind post eu m-am grabit spre exemplu sa ma spovedesc si am primit impartasania ca ajutor la strabaterea vamilor vazduhului ..doar cu o moarte suntem toti datori ...important e sa fim pregatiti cit de cit sa prindem RAIUL pt.ca acolo este mult mai faina decit pe pamint!DOMNA AJUTA-NE la toti sa ne intilnim acolo!
Aprops..pe 21 merg la serviciu in mod obisnuit ,mi-am cumparat cele necesare pt.serbarea CRACIUNULUI acest mare praznic dumnezeiesc ,astept sa vina acasa fiica mea si mi-am facut planurile de ce prajituri voi face pentru familie si colindatori.
Sfdirsitul lumii va veni tot asa ca potopul ,adica lumea va face nunti ,botezuri ,case ..fara a banui momentul sfirsitului.Daca toti se asteapta la un sfrirstit asta e dovada contrarie ca el ar fi miine!!pe 21 decembrie.