View Single Post
Vechi 15.12.2012, 20:05:13
MariaElena
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
La referendumul din 2009, prezenta la vot n-a fost 80%, fraza asta e aberanta:
La referendumul din 2009 au participat peste 80% dintre romanii cu drept de vot, care au cerut Parlament unicameral si maximum 300 de parlamentari si bineinteles ca NU a fost spusa de domnul Zegrean, nu face parte din Comunicatul de Presa al CC! ci apartine ziaristului care a scris articolul si a inserat in el opinia dlui Zegrean sau a senatorului Urban, dublate de comentariile sale.

O parte din articolul postat sunt remarcile pdl-istului Iulian Urban, nu fac parte din comunicatul Curtii Constitutionale (vedeti pct 3, 4) Doamna MariaElena a postat trunchiat, inducand lumea in eroare ca ar fi fragmente din comunicatul curtii, cum ne-a spus la inceput (postul #305). Nici vorba, doar fraza de la inceput e.

Urban e pdl-istul ala simpatic, ce se intreba retoric anul trecut daca protestatarii nu sunt niste viermi ce-si merita soarta. Nu l-am uitat :)

Stimata doamna,

Imi pare rau ca sunteti tot timpul hotarata sa luptati. E optiunea dumneavoastra si dreptul dumneavoastra. Dar poate alegeti o cauza mai buna. Eu nu pot sa fiu dusmanul dumneavoastra. Si nu sunt dusmanul nimanui.
Ce-am facut eu???
Am gasit aceste articole pe www.romanialibera.ro www.dcnews.ro si www.revista22.ro si am postat partial, rugandu-va sa cititi restul articolelor pe site-urile respective. V-ati grabit sa dati cu bolovani. Toti gresim.
2. Eu n-am schimbat nimic, n-am adaugat nimic. Dar legea drepturilor de autor nu-ti permite sa copiezi (sa postezi) articole in intregime si nestiind regulile de la R.L., Rev.22 si DCNews, n-am vrut sa am probleme.
3. Avand prostul obicei (pentru Forumul www.crestinortodox. ) de a tot posta citate intregi din scrierile Sfaintilor Parinti, din Sfanta Scriptura etc.(vad ca metoda plictiseste) am facut o postare partiala. Daca dumneavoastra credeti ca am vrut sa induc lumea in eroare, imi pare rau, va inselati amarnic: pisaloaga sunt eu, poate si antipatica, dar imbecila nu sunt.
Asta a fost istoria.
Va doresc numai bine.
Reply With Quote