View Single Post
Vechi 13.12.2012, 19:14:11
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
aia care au iesit in strada in ianuarie nu au fost manipulati? Nu stii ce vorbesti. Uita-te la invatatoarea aia care a facut greva foamei vreo 70 de zile nemultumita de masurile lui Funeriu in invatamant. Acum e parlamentar. Intrebata acum de masurile lui Ponta (care a zis ca NU mai da la invatamant cei 6 % din PIB PROMISI in campania electorala) s-a facut ca ploua. Acum de ce nu mai intra in greva foamei? Si mai zici ca lumea nu a fost manipulata? De ce NU a zis USL-ul in campanie de marirea taxelor si a impozitelor de la 1 ianuarie 2013? Cine pe cine manipuleaza? De ce a taiat TOATE tichetele de masa guvernul USL (mai erau institutii de stat care mai dadeau la angajati tichete de masa)?USL-ul le taie pe TOATE. De ce au ramas inghetate angajarile? Base si Boc au fost demonizati pt aceste masuri. Ponta de ce mentine active aceste masuri daca pe timpul lui Boc au fost rele? CINE MANIPULEAZA?
Ce tichete? Eu nu cred ca mai primea cineva tichete la stat de la Boc incoace. Daca puteti da niste exemple. Nu sunt inghetate angajarile, eu am vazut ca in unele locuri se fac angajari la stat, sunt chiar concursuri pentru posturi. Nu stiu daca se maresc impozitele sau e doar un zvon. Nu stii ce sa mai crezi cu atatea minciuni in ziare.
Reply With Quote