View Single Post
Vechi 13.12.2012, 16:59:48
maniucu's Avatar
maniucu maniucu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.12.2006
Locație: -
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Floare alba Vezi mesajul
Si eu sunt dintre cei nascuti in post, cand eram copil sufeream ca bunica si mama imi faceau doar gogosi (si asta rar) ca nu aveau timp, fiind chiar in Ajunul Craciunului. Cred ca nu mi-ar fi fost atat de greu daca imi explicau pe intelesul meu de ce imi fac doar gogosi de post. Cred ca mai degraba sufeream ca de ziua mea nu aveau timp si pentru mine.
Timpul a trecut si acum aproape ca trece ziua mea fara sa ma gandesc prea mult la ea, incercand sa ma gandesc mai mult la Iisus Hristos si la bucuria Nasterii Lui, asa cum spui tu Marius, incerc sa schimb "centrul de greutate al persoanei mele, dinspre mine, inspre Hristos".

Amintiri asemanatoare am si eu din perioada copilariei. Sunt nascuta in postul Sf Pasti…ziua mea cade in post indiferent de data Sarbatorii Invierii Domnului. Si imi aduc aminte cu bucurie ca mama in clasele I-IV ma trimitea la scoala sa servesc colegii cu gogosi calde si foarte bune chiar daca erau de post. Aveam impresia ca dna invatatoare si colegii mei asteptau mai mult decat mine ziua mea pt bucuria de a manca acele gogosi (la zilele celorlati colegi nu primeau decat cate o bomboana de ciocolata care nu parea atat de buna comparativ cu gogosile aduse de mine).