View Single Post
Vechi 06.12.2012, 23:50:37
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de leonte Vezi mesajul
Intre Caesar1, Caesar2, Caesar3... cu tot neamul lor, oare este vreunul bun? Oare nu stim ca singurul izvor de bunatate este mila lui Dumnezeu si singura noastra contributie pentru o lume mai buna este truda pentru virtute? Oricine va veni sa guverneze peste acest neam preacurvar si pacatos, singura mea nadejde pentru o viata mai buna este refuzul pacatului.
Ma duc la vot sa dau cesarului ce-i al cesarului, nu pentru ca va fi Romania o tara mai civilizata. Poporul tot ala e. Pet-urile si mucurile de tigara nu-s aruncate de politicieni. Germania nu e mai curata doar pentru ca maturatorii lor sunt mai harnici.
Dar si tu faci parte din acest popor! Deci alegi cu discernamant ca sa iti fie si tie bine, si celorlalti. IAr cand vorbesti despre popor, sper ca te incluzi si pe tine.
Sa stii ca si pe mine ma supara, si inca rau de tot, mucurile si peturile si frunzele uscate de pe iarba din fata geamului meu. Si ca sa nu ma mai supar, m-am apucat sa le strang. Macar am satisfactia ca pe acolo pe unde trec e curat. Nu vorbesc de Romania, ci de tara asta Nordica! Deci peste tot e la fel; numai saracia e mai mare in Romania. Dar de facut putem face cu totii ceva: ori nu aruncam pe jos, ori strangem de pe jos, ca nu ne cad galoanele.
Daca fiecare ar tine curat acolo unde locuieste, ar fi altfel.
Mi-e teama ca maturatorii harnici din Germania sunt cauza ca totul e curat. Dar si gradinarii, care acopera fiecare petec de pamant cu plante perene, ca sa nu se faca praf.
Reply With Quote