View Single Post
Vechi 06.12.2012, 22:14:21
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de leonte Vezi mesajul
Germania nu e mai curata doar pentru ca maturatorii lor sunt mai harnici.
De ce dai exemplu Germania? Mergi in Anglia si abia dupa aceea incearca sa compari Romania din acest punct de vedere. Probabil nici in State, lucrurile nu stau altfel.
Ca om, bucura-te ca te-ai nascut roman. Si nu vorbesc de "mandria nationala" ca nu e cazul. "Nefericirea" noastra, ne poate mantui, cu atat mai mult daca suntem ortodocsi practicanti!...

Citat:
În prealabil postat de leonte Vezi mesajul
Halal popor de 80% ortodoxi! Sau la omul ala in firma sunt angajati mai mult cei de alte religii? Iarta-ma, dar nu m-am putut abtine. Sper sa te amuzi impreuna cu mine!
Aici imi aduci un zambet trist. In primul rand imi amintesti de Petre Tutea, care era atat de iscusit in vorbe, incat tortionarii lui de la Aiud nu mai indrazneau sa-l umileasca. Dimpotriva, il "cautau" peste tot, desi il considerau inca un dusman de temut. De ce nu-l mai bateau? Fiindca au facut imprudenta sa-l provoace la discutie, iar el a spus ca nu va recunoaste niciodata (daca va mai iesi viu) ca in puscarie l-au batut romani, pentru ca si-ar renega obarsia si neamul.
Tu din ce neam provii, dragul meu? Cumva esti chinez? Te consideri un om 100% cinstit? Daca ai lucra pe o masina mare care consuma un rezervor de motorina pe zi, si ai avea un autoturism personal pe motorina, crezi ca ai merge sa alimentezi de la PECO? Iar asta ortodox fiind!... Tu poti sa spui da, dar eu nu te cred! Partea proasta este ca toti soferii aveau dreptul la o ratie de bun-simt, pentru masina personala, dar ca orice roman cu salariu mic, familie mare si griji multe, mai cautau o "sursa" de castig. Sistemul GPS si sondele de la rezervoare, au costat o avere, dar s-a dovedit ca investitia s-a meritat. Traim intr-o tara saraca, iar tentatiile sunt extrem de mari. Doar Dumnezeu judeca astfel de fapte, nu noi!
Personal nu stiu daca as puterea sa ma amuz, dar cred ca-mi gasesc resurse sa ma consider fericit in tara mea. Si... am vazut si nemti fericiti in aceasta tara!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote