View Single Post
Vechi 03.12.2012, 23:34:39
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
In privinta hipnozei nu ai cum sa imi schimbi parerea, eu sunt sigur de ceea ce stiu, tu cunosti doar o mica parte, pe care ai auzit-o de la cineva care a practicat si altceva. Pentru un ortodox conteaza ce spun Biserica si sfintii, deci doar citatele de acest gen atrag atentia, nu parerea personala a unora, putand fi si doctori docenti. Iar hipnoza nu tine de medicina sau psihologie, e o tehnica importata din ocultism, venita si acolo din samanism si alte religii.
Catalin, ai o parere oculta despre ocultism. Inclusiv despre hipnoza.
Cum doresti...
Problema nu e hipnoza, care, repet, e o stare traita de fiecare om de multe ori zilnic, in varii chipuri. Problema e ca atunci cand nu avem cunoastere/lumina, toate ni se par intunecate. Si oculte.
Cand, de fapt, mintea noastra este, ca sa zic asa, oculta.
Vrei sa cugeti un pic la aceasta?

P.S. Nu vreau sa te conving de nimic. In nici un caz sa te abat de la invatatura Parintilor. Fereasca Sfantul! Doamne, iarta-ma!
Vreau doar sa scoti capul din cutia de strut fricos. Nu se ntampla nimic rau. Dimpotriva, scapi de multe rele in care te mentii singur.
Dar, din pacate, nu ai incredere decat in propriile reprezentari despre Adevar.... Cunosc, desigur. Asta mi-e jobul... Oamenii, noi oamenii, confundam Adevarul cu reprezentarea noastra subiectiva (supusa psihismului) despe Adevar.
Reply With Quote