Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Fallen,este o placere deosebita ca ti-am putut fi de folos catusi de putin
In alta ordine de idei,renunta la prajeli si la alimente procesate,pt a scapa de arsuri.Observa daca nu chiar ceapa sau usturoiul nu te suporta :)
Arsurile nu sunt de la"mancarea de post";ba din contra,legumele si fructele daca sunt consumate cat mai simplu,negatite ore intregi in grasimi si rantasuri,nu provoaca arsuri fiind alcaline.
Problemele vin de la felul in care le gatim.
"vinete prajite"ai spus?sunt foarte toxice prajite,ideal ar fi sa le coci si sa scurgi zeama pe care o lasa.
Eu vorbesc din experienta,caci am avut toate afectiunile gastrointestinale posibile:gastrita,ulcer,colita,colon iritabil,intoxicatii,etc.
|
Cu placere. Atata doar ca si eu m-am intrebat dc e ok laptele si branza de soia in post...
Insa noua ne-a zis parintele ca/ ca (scuzati) tratament pt durere de gat de ex (si dc nu si de stomac) se poate consuma chiar si lapte cu miere si galbenus.
Vinetele le scurg cat pot de bine, dar... mama nu stiu cum le face dar ies bune, dc nu scapa prea multa sare sau condimente, mie insa da si nu. eu picur putin ulei in tigaie, le pun pe ele si cand le intorc mai pun nitel ulei aromat (cu usturoi si ierburi) si e ok. In stare cruda intr-adevar ceapa si usturoiul nu prea ma plac, si nici eu pe ele...
Iar cu afect. gastroint...fereasca Dumnezeu... apropos, ai idee ce metode folosesc ai vostri pt diagnosticarea diverticulitei (sau diverticulozei)? Or better not !!!!