View Single Post
Vechi 25.11.2012, 04:31:08
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maverick_65 Vezi mesajul
...Dumnezeu m-a inzestrat cu un creier, un creier capabil de o bruma de inteligenta la fiecare om si implicit consider ca m-a inzestrat si cu permisiunea de a o folosi pe aceasta inteligenta iar din acest strop de inteligenta "rasar" intrebari, multe dintre ele fara raspuns pana la ora actuala. De ce sa fie pacat sa joci la loto si/sau sa te rogi sa castigi? ...
...vreau o suma suficient de mare incat dobanda lunara sa reprezinte un salariu decent. E pacat sa-mi doresc asta?
Ti-a dat minte(trup) mama ta(nu Dumnezeu) si faci calcule cum sa... nu muncesti, dar inteligenta mintii tale nu ti-a descoperit si sufletul pe care insa Dumnezeu ti l-a dat si care se va infatisa la judecata unde va da seama ca a "investit" la Loto ca sa aiba avantaje lumesti fara sa munceasca pentru ele.

Citat:
În prealabil postat de nicusor3 Vezi mesajul
Ar fi pacat sa joci atat timp cat cel care va juca are intentia cu banii castigati sa ajute oamenii aflati in nevoi si sa ctitoreasca biserici?
Intentia de a construi biserici dispare subit totdeauna in momentul castigului.
Intentia de a construi biserici se instaleaza in centrul cercului cu diametrul de 30 de metri in care se afla numai buzunare goale si devine eventualitate daca in cerc intra oricine care are bani sau card bancar.

P.S. Nu e gluma; am avut si eu intentii.

Last edited by Demetrius; 25.11.2012 at 05:12:36.
Reply With Quote