View Single Post
Vechi 18.11.2012, 16:33:48
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul
din punctul tau de vedere.

Nu vreau sa te superi pe mine , dar preluand aceleasi idei ale lui remus cernea si ale tovarasilor sai , impartasesti si aceeasi "suferinta" imaginara : ca , vai Doamne , minoritatile nu au drepturi. Iar ca sa nu imi spui ca vorbesc prostii iti voi da un exemplu: In colegiul uninominal (pt. alegerile parlamentare) care include zona in care eu locuiesc , domnul remus cernea doreste sa devina deputat. Acest individ, chemat la o emisiune (parca) , a fost intrebat ce va face pentru cei care il vor alege... iar ca raspuns a fost : "voi proteja minoritatile din Constanta , care sufera" (am citat din memorie). In realitate , minoritatile (musulmanii, catolicii si lipovenii) nu sufera deloc din cauza ortodocsilor... toate minoritatile au lacase de cult , ba chiar in ultima vreme s-au mai construit cateva. In plus , stimabilul "liber cugetator" nu a spus nimic despre respectarea drepturilor majoritatii. Si crede-ma ca din acel moment , am realizat ca multi dintre atei traiesc intr-o "suferinta" (desigur, imaginara).
(atentie : nu fac politica )

Si ca tot ai adus in discutie cuvantul dictatura, te rog citeste asta : http://foaienationala.ro/anticrestin...oare-atee.html
Este vorba despre o directoare a unui liceu , care a facut abuz in ceea ce priveste scoaterea religiei din scoli: i-a pus pe parintii copiilor sa aleaga intre informatica si religie.
ca idee, nu îl simpatizez pe Cernea.
mi se pare un tip alunecos.

unde este abuzul directoarei?
Reply With Quote