Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Nu crezi că ce spun ei, adică că circumferința Pământului este de 40.075 km, dar crezi că sunt avioane care zboară cu 10Mach, lucruri tot de ei relatate. Interesant... Apropo cum pleci dintr-un punct și ajungi în același punct, urmând o traiectorie dreaptă?
|
Păi dragul meu frate păcălit de explicaționiștii ce calculează jmecherește,
păi eu ți-am arătat cum am calculat,
am luat o hartă dată de ei, am calculat traseul unui avion pe ruta București, NewZork, Saporo, București, sau chiar pe ecuator dacă vrei și mi-a dat aproximativ 26000km. Din care rezultă, folosind modelul lor sferic, o rază a pământului de 4141km fix. Tu n-ai decât să crezi teoria bombării la ecuator și turtirii la poli intr-asemenea hal ca să dea ce scrie pe Wiki căci voi și așa credeți tot ce debitează explicaționmiștii gLumii. Păi cu armele lor le-am demonstrat absurdul, precum David a tăiat capul lui Goliat cu sabia lui Goliat tot așa Domnul i-a făcut de râsul gLumii cu sabia lor, căci de la El știu tot ce știu și mai este și scris în scripturi.
Citat:
Bună tactica, când nu mai ai argumente apelezi la jigniri. Frumos ar fi din partea ta să nu te mai legi de avatar, nu are nici o legătură cu discuția noastră, nimeni nu a adus în discuție sfințenia cuiva. Puțin respect din partea ta nu ar strica, mai ales că te ții creștin ortodox.
|
Dragul meu, dacă un sfat prietenesc îl socotești o jignire, și dacă eu știu și folosesc sfaturile sfântului tău din avatar asta nu e dovada că-l iubesc trăind conform cu vorbele lui cele mari? Eu am șapcă și-mi păzesc Capul!
Căciula este dovada smereniei căci ferești pe aproape de un cap plat și păcătos și mândru respectându-i sfințenia Domnului Său, adică a Domnului sfântului din avatarul tău.
Citat:
ps: dacă nu ești în stare să purtăm o discuție normală propun să încheiem aici
|
Poți să închei discuția în orice clipă, dar măcar nu te mai da victima jignirilor mele, acum după ce neuronii tăi în care pâlpâie duhul s-au rușinat de felul în care porți discuții pe net. Eu m-am bucurat să stau de vorbă cu tine deși Domnul meu ar fi trebuit să se simtă jignit, însă El răbdând insolențele m-a împrătășit și pe mine până acolo încât să te iert și să mă bucur de palmele cu care m-ai mângâiat și de flegmele cu care m-ai batjocurit socotindu-mă prost, sau ironizând că-ți spun basme cu moș Gerilă sau că nu știu ce-s alea flapsuri sau că n-am mers cu avionul sau că n-am ținut seama de aer, de electromagnetism, de ceață sau alți factori invocați de parcă aș fi atât de prost la învățăturâ încât vin din obscurantismul medieval sau din idolatria păgână.
Deci dragul meu, și eu cunosc toate științele gLumii, dar asta nu înseamnă că le aprob. Și nu le aprob căci sunt false și idolești, lăudăroase și eretice... deci n-am cum să le cred pe ele. Eu cred pe Adevărul despre care mărturisesc toate scripturile și toate proorociile de la întemeierea Lumii și până azi.
Iar dacă te-am supărat pe nedrept atunci te rog să mă ierți căci nu eu sunt infailibil ci Dumnezeu chiar dacă el nu pretinde asta și nu se dă terorist și dictator ca toți regii cei nerușinați ai gLumii.