Subiect: Injuratura
View Single Post
Vechi 05.11.2012, 02:18:51
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
exista oare oameni care sa nu injure macar odata pe zi (afara de sfinti)?
Nu vezi ca exista? Cred ca posteaza si sfinti pe forum Eu decat sa ma laud si sa o fac prost, mai bine recunosc si gata. Mi se pare mai fairplay!

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Iata ce spune Simion Mehedinti:

"Romanii de azi injura cumplit. Batranii nu injurau. Obiceiul e luat in mare parte de la tigani. Popoarele cu buna crestere nu cunosc injuraturile."
In halu' asta mintea Simion Mehedinti?? Saracu' de el, o fi fost vreodata prin alte tari?

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Eu recunosc ca pana sa Il cunosc (asa la nivelul meu mediocru) pe Dumnezeu, dracuiam.
Si eu aveam pacatul asta inainte. Adica nu stiu sigur daca dracuiam, dar stiu ca ma dadeam pe mine raului, era vorba mea cea de toate zilele...

Citat:
În prealabil postat de Simply_me Vezi mesajul
Baiatul meu pt ca are energie multa m-am gandit sa-l dau la un sport si l-am dat la fotbal, si nu mai vrea sa mearga pt ca antrenorul injura, dna de pian injura..etc chiar nu mai gasim oameni seriosi
Sa-mi fie cu iertare, dar la ce va asteptati sa auda? Mai ales cand spuneti cuvantul "fotbal", cu ce anume il asociati? Evident, cu injuraturi, fanatism, huliganism etc. Recomand artele martiale, un karate traditional sau ceva de genul. Este opusul a ceea ce ati experimentat pana acum!
Reply With Quote