Citat:
În prealabil postat de vsovivivi
Toți sfinții susțin cele aproximativ 24 de ore ale fiecărei zile din cele 7 zile ale creației. Au trecut aproximativ 7500 de ani de la cele 7 zile a câte 24 ore fiecare.
|
Da, sigur. Si de ce din atatea planete s-a raportat Dumnezeu tocmai la Terra? Ca pe Jupiter de exemplu ziua nu are 24 ore, samd. Esti absurd, e clar ca acolo zilele au sens figurat!
Citat:
nu există diferențe minuscule sau absurditățile pe care le explici, ci ai 2 sfere, și duci tangenta la ele. Dacă te urci pe înălțime, atunci ar trebui să vezi răsăriul, discul luminos al soarelui, mai repede cu cât ești mai sus
|
DA, dar cand sferele alea sunt la o distanta de peste 8 minute lumina iti dai si tu seama ca diferenta de inaltime (altitudine) de cativa km de pe pamant e ca o picatura in ocean. Desigur, tu esti luminat si observi totul la milisecunda, nu ca noi...
Citat:
Dacă nu te-am convins înseamnă că nu știu nimic bun. Îmi pare rău.
|
Felicitari, te-ai prins in sfarsit!
Citat:
Păi e vorba că suprafața luminată a lunii are în fiecare punct strălucirea, luminanța, intensitatea luminoasă care se reflectă din lună constantă, lucru imposibil din moment ce dacă se acoperă treptat porțiuni din suprafața soarelui, ar trebui să fie vizibilă scăderea strălucirii, scăderea intensității.
|
Pai se acopera din sfera luminatoare, dar totodata si suprafata sperei luminate scade! Adica 100% din lumina se propaga pe 100% din Luna. Acum sa zicem (desi e absurd, chiar nu se intampla asta in realitate) ca vine 30% din lumina, dar la randul ei trebuie sa lumineze doar 30% din Luna. Deci aceeasi branza!
Citat:
Nu pricepi că oamenii n-au fost pe lună cum se laudă și nici pe marte nu e nicio sondă spațială și nimeni n-a văzut partea de deasupra a ei afară de Dumnezeu și de sfinți? Și ți-am mai zis, e din apă înghețată și e semisferică și foarte aproape de soare, pentru că dacă n-ar fii, eclipsa de soare n-ar exista și s-ar vedea altfel: aureole, devieri, reflexii, halouri,.. n-ar fi întuneric la faza de eclipsă solară totală. Practic atunci se formează din soare și lunpă o sferă perfectă.
|
Poate crede cineva asa ceva?? Ia zi, tu de unde stii cum e Luna si din ce e? Scrie in Biblie? Lamureste-ma!
Ca o concluzie, ca nu am chef sa ma mai cert cu tine, am doua intrebari sau rugaminti:
1. Daca sa zicem Pamantul e sferic, ce anume te poate convinge de asta??
2. Daca e semisferic, plat sau cum zici tu, atunci fa-mi te rog o reprezentare a sa, cu toate continentele, oceanele etc. exact cum sunt dispuse, in ordinea care o stim, si explica-mi pe harta ta succesiunea zilei si a noptii, si sa vad eu ca bate exact cu realitatea din lume. Hai sa te vad, ca tot te umfli in pene pe aici. Arata-ne si ne demonstreaza! Ca toata lumea stie cat e ceasul acum in SUA si pozitia Soarelui acolo. Acum pune toate astea intr-un desen si vin-o cu explicatiile necesare ca sa te credem!!! Hai, ca poti!