View Single Post
Vechi 01.11.2012, 13:29:29
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Eu vorbeam ad-literam, fizic, nu duhovniceste. Lasa-ma cu aia 7500 de ani. Aia i-o spui lu' un copil de 4 ani, nu mie! Pentru tine cele 6 zile ale creatiei sunt zile pamantene, de 24h. Esti genial! Niciun teolog nu poate sustine asta, nimeni nu stie, numai Dumnezeu!
Toți sfinții susțin cele aproximativ 24 de ore ale fiecărei zile din cele 7 zile ale creației. Au trecut aproximativ 7500 de ani de la cele 7 zile a câte 24 ore fiecare. Și dacă numai Dumnezeu știe cum atunci voi știți mai bine că au fost milioane și miliarde de ani?.. cică lumină. Un copil de 4 ani ar pricepe absurditățile 'științificilor' cu care voi vă lăudați ca jmecherii de parcă ați pricepe calculele și demonstarțiile, voi nu faceți decât să contraziceți certându-vă unii cu alții și jignind bruma de neuroni care v-a mai rămas și care mai pâlpâie... sărmanii de voi... mi-e milă de voi... mi-e și silă când văd la ce nivel dialogați.

Citat:
Nu cred ca sunt mai smecher. Dar tu de ce crezi asta despre tine?
Degeaba o întorci ca la Ploiești că tu te dai mai jmecher prin superficialitatea și suficiența de care dai dovadă în felul penibil prin care dialoghezi în ultima vreme... mă tragi de șireturi și mă iei în bășcău crezând tu că metodele astea îți aduc îndreptățirea. Cum zicea chelu' de la paraziții referindu-se la el: prost și rău, rău ca să acoperi, speriindu-i pe cei cu factorul X.

Citat:
Siiiigurrr... ca tu stii Noi "este" prosti, asa e?
Sigur că știu fiindcă am primit de sus și am luat aminte, voi însă persistați în ignoranță, din pricina că sunteți mulți.

Citat:
Normal ca eu cred ca vreau, sau in orice caz, orice altceva decat ce spui tu. Si vezi ca lauda de sine... (am uitat cum era ).
Păi ceea ce spun eu nu e de la mine însumi, ci din scripturi și de la Dumnezeu, și dacă m-ai crede pe mine ce ar fi? Păi nu credeți voi toți 'științificii' și absurzii gLumii? Veți muri în păcatele voastre la fel ca ei fiindcă susțineți că voi știți, că dacă n-ați știi ați avea scăpare, dar fiindcă vă dați că știți rămâneți în minciunile lor.

Citat:
Ba da! Si ai calculat tu ca nu e asa?? Doar ca ti-am explicat, diferenta este una minuscula, insesizabila avand in vedere cifrele dupa care facem calculele!
Domnule dragă, nu există diferențe minuscule sau absurditățile pe care le explici, ci ai 2 sfere, și duci tangenta la ele. Dacă te urci pe înălțime, atunci ar trebui să vezi răsăriul, discul luminos al soarelui, mai repede cu cât ești mai sus și nu e vorba de viteza luminii și de distanțele dintre sfere ci de viteza soarelui pe deasupra pământului sau de viteza PS în mișcarea lui de rotație în jurul axei sale cum susțin ei, iar pământul nu se mișcă el cu viteza luminii în jurul soarelui sau a axei sale. Deci nu te mai fă de cacaouă de tot că mi-e mie rușine căci pe aici ai dovedit mereu cât de pe lângă subiect te afli însă cu tupeul dincolo de apele de sus.

Citat:
Bine ca stii tu...
Sigur că știu dar e știința cea Adevărată care vine de la Dumnezeu și nu de la oameni și e Dumnezeu știința aia în omul care o are... atâta cât știu că nu știu prea multe decât mici lucruri fără niciun rost pentru voi. Dacă nu te-am convins înseamnă că nu știu nimic bun. Îmi pare rău.

Citat:
Dar cum esti? Toata lumea sustine asta!
Tu ia-te după gLume și o să vezi unde o să ajungi. Despre tine ce susține ea? Pe unde te flatează și te mituie? Ia zi la nenea!

Citat:
Ti-o strici tu singur tinand mortis la teoria ta de 2 bani. Nici bastinasii nu ar crede asa ceva!
Băștinașii sunt pământenii locului, tu confunzi băștinașii cu înapoiații închinători la idoli, pe baza cărora științificii au descoperit evoluzia societății omenești, păcălindu-vă cu epoca fierului, a pietrei, comuna primitivă și omul peșterilor... niște prostii cât ei de mari. Practic se vede cum omul credul, superficial, suficient și superstițios și închinător la idoli involuează treptat până se transformă în dobitoacă blestemată.

Citat:
Stiinta in mare parte e buna, si e tot de la Dumnezeu.
Numai știința de la Dumnezeu e de la Dumnezeu, știința asta absurdă e de la întunericul minții oamenilor și e din furturile de la Dumnezeu căci omul e obijnuit să fure și să susțină apoi că e născocit de el neștiind că dracool a născocit viclenia pentru el ca să aibă ocupație deșartă... ca să nu se mai mântuie ci să se bată în piept cu descoperirile și dezvelirile și experimentele lui sadice.

Citat:
Mai, dar tu de unde le stii pe toate si noi, prostimea, habar n-avem?
Păi nu e vorba de voi ci doar tu ești pe lîngă subiect, sfinții și credincioșii și drepții știu pe Adevărul.

Citat:
De ce? Si daca ar fi asa cum spui tu, tot teapa iei. Sa zicem ca intensitatea luminii scade, dar scade deasemenea si suprafata luminata in mod direct proportional. Fa si tu un experiment, filmeaza-l, si convinge-ma ca e cum spui!
Păi tu nu știi ce e luminanța, stălucirea, dar te dai mare. Păi e vorba că suprafața luminată a lunii are în fiecare punct strălucirea, luminanța, intensitatea luminoasă care se reflectă din lună constantă, lucru imposibil din moment ce dacă se acoperă treptat porțiuni din suprafața soarelui, ar trebui să fie vizibilă scăderea strălucirii, scăderea intensității. Pune tu trei sfere și vezi și tu cum scade suprafața de soare văzută direct de lună dacă pământul se interpune treptat. E simplu și pentru copiii de 2 ani. Pentru tine văd că nici mură-n gură, fiindcă te ții ca orbul de bâtă... dar aia nu e bâtă ci e minciuna științificilor.

Citat:
Am explicat mai sus! Si ti-am dat si exemplul cu becul. Repeta-l pana iti intra bine in cap!
Nu pricepi că nu e bec? Tu nu vezi soarele că e un disc? Așa v-a păcălit, cu sursa punctiformă, s-au păcălit pe ei înșiși: superficiali, ignoranți, creduli, suficienți și toate celelalte înapoieri... nu-s băștinași ci pătimași suporteri pariori.

Citat:
Bla bla bla... Si mie imi plac SF-urile, dar nici chiar asa.
Iar vrei blat imitând curcile... Și io cu ce să te ajut să-ți revi din bâlbâială? Ți-am explicat știind că un copil de 4 ani poate pricepe... tu e clar că nu vrei nu că nu poți.

Citat:
Frate, da' l-ai vazut tu??
Oricine poate vedea cu ochii credinței și înțelepciunii. E scris în scripturi cum este, cum s-a format, cum a fost pus întru tărie, citește Facerea și caută să pricepi ceea ce este scris. Dacă ai scoate bârna din ochi ai vedea deslușit paiul din ochiul aproapelui tău și ai roși la 'șoriciul' obrazului.

Citat:
Intra pe Google Earth sa o vezi! Ai acolo toata Luna si o intorci pe ce parte vrei tu. E atat de simplu. Just do it! :)
Nu pricepi că oamenii n-au fost pe lună cum se laudă și nici pe marte nu e nicio sondă spațială și nimeni n-a văzut partea de deasupra a ei afară de Dumnezeu și de sfinți? Și ți-am mai zis, e din apă înghețată și e semisferică și foarte aproape de soare, pentru că dacă n-ar fii, eclipsa de soare n-ar exista și s-ar vedea altfel: aureole, devieri, reflexii, halouri,.. n-ar fi întuneric la faza de eclipsă solară totală. Practic atunci se formează din soare și lunpă o sferă perfectă.

Citat:
Ai vso vi vi vi, deci 666. Vezi ca...
Păi e un v, un s, un ovi și doi de vi, adică v s ovi vi vi, deci n-ai ghicit, treci la loc ești păcălit căci lauda de sine nu miroase a bine... pute, putrezește... defapt nu e vina ta ci asta este doar lăudăroșenia în deșert a 'științificilor' gLumii. Vai lor și vai credincioșilor care se iau după ei, ajung niște eretici 'luminați' de gLume și nu de Lumina Lumii atât cât este ea în lume.

Tu se pare că ai citit cu cifre romane: vi=6... așa că ai circumstanțe atenuante, deci te iert că te-a indus Cezarul în eroare, păi trebuia să dați cezarului ce este al cezarului și lui Dumnezeu ce este al Lui Dumnezeu și ai fi priceput că este scris vi și nu VI. Deci pare-se că superficialitatea te caracterizează, căci fiecare punct și virgulă și spațiu contează în text, ele sunt Dumnezeu acolo unde sunt folosite în Sfintele Scripturi.

Dar cum explicați voi după scripturi plasarea soarelui și a lunii întru tărie? Dacă nu știți am să vă explic altădată interpretarea primită de la sf. Antonie cel Mare.

''Nu că voi ca să mă laud nici că voi să te-nspăimânt... cum veniră se făcură toți o 'baaltă' fumegând...''
''Însuși Mircea mână-n luptă vijelia-n grozitoare care vine vine vine, calcă totul în picioare... și ca nouri de aramă și ca ropotul de grindeni, orizonu-ntunecându-l, vin viteji de pretutindeni, vâjâind ca vijelia și ca plesnetul de ploaie...''

Last edited by vsovivivi; 01.11.2012 at 14:38:55.