Citat:
În prealabil postat de Petru37
Citind postarile voastre de mai sus, cred ca ar fi foarte utila si o discutie despre participarea copiilor nostri la asa numita"sarbatoare" de haloween in interiorul institutiilor de invatamant (gradinite/scoli).
Acceptati sa va supuneti copii la asa aberatii (sub pretextul distractiei bineinteles..(mancam bomboane, ne veselim si sarbatorim un zeu pagan al mortii…si daca nu primim bomboane…va bantuim…. (mi-ar fi si frica sa imi las copii sa zica asa ceva))
Va pun intrebarea asta pentru ca as vrea sa stiu daca mai exista si alti parinti care nu pot si nu vor sa fie de acord cu asa ceva…..
Eu am 2 fetite care se apropie de momentul numit gradinita, unde imi inchipui ca nu am cum scapa de haloween….ca doar acum toata lumea sarbatoreste haloween …..este trendy nu-i asa ?
Oare exista gradinite in care nu este inca promovata aceasta sarbatoarea a mortii si a intunericului??
Eu unul nu am de gand sa imi las copii sa participe la o asemenea ratacire.
Sper ca ei insisi sa aleaga bine sa sa refuze participarea insa in caz contrar probabil ca va trebui sa ma impun ca parinte si sa gasesc o modalitate de a le capta altfel atentia: de pilda sa plecam intr-o excursie exact in ziua sarbatorii satanice.
Voi ce pareri / idei aveti?
Cum ne ferim copii?
|
Eu daca as avea copii mici ,in situatia pe care o descrieti mi-as lua o zi de concediu si i-as feri de astfel de practici.
Mersul la biserica ,duminica ,impreuna cu parintii e bun pentru copii ,pentru devenirea lor duhovniceasca